Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Играят се срещите от последния кръг на Врачанската "А" Областна футболна група

Снимка: Петко Котларски

Кръгът предлага ново местно дерби - лидерът Локомотив Мездра с актив от 28 точки ще гостува на осмия в класирането Скала 2015 Оселна, който е с актив от 18 точки. На терена в Зверино оселчани ще се опитат да се противопоставят на "железничарите", тази събота от 14.30 часа.

В същия ден и час Околчица Моравица, които са пети в класирането с актив от 22 точки, ще посрещнат в Мездра намиращият се на 11 позиция Септември 98 Гложене. Гостите са със скромния актив от само 9 точки и едва ли ще успеят да се противопоставят на моравчани.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Полузащитник от Левски ще играе за "Ботев" Враца

Футболният "Ботев" Враца осъществи входящ трансфер, договаряйки се с "Левски" София за правата на 19-годишния полузащитник Антоан Стоянов . Футболистът подписа договор за наем до края на настоящия сезон и вече е на разположение на Тодор Янчев . През изминалия сезон роденият през 2005 година футболист беше изпратен да играе под наем в италианския..

публикувано на 02.08.24 в 09:28

25 медала спечелиха видинските гребци на Държавния шампионат

Успешно участие на Държавния индивидуален шампионат записаха състезателите на видинския клуб по водни и гребни спортове "Бонония". Те спечелиха 25 медала - 6 златни, 5 сребърни и 14 бронзови. Представянето е повече от отлично, каза треньорът Стефан Илиев. "Шампионатът стартира на 25 юли, първите два дни гребаха мини лодките- най-малките- 4 и 5..

публикувано на 01.08.24 в 17:10

"Ботев" Враца с убедителна победа срещу "Ком" Берковица

Врачанският "Ботев" си припомни вкуса на победите, като спечели с 4:0 спаринг срещу четвъртодивизионния "Ком" от Берковица . Контролата се игра в сряда на помощния терен край стадион „Христо Ботев". Официалният терен е в лошо състояние, а домакините се опитват да го оправят преди следващото домакинство, което е в понеделник...

публикувано на 01.08.24 в 13:30

15-годишен вратар от школата на "Ботев" Враца ще играе за "Созопол"

Врачанинът Кирил Даскалов стана част от третодивизионния "Созопол".  Футболният клуб от морския град обяви привличането на 15-годишния талант преди старта на Югозападната трета лига в събота. Роденият през 2009 г. във Враца вратар е юноша на ФК "Созопол". Той е син на бившия тартор на агитката във Враца Георги Даскалов. Колоритният запалянко..

публикувано на 31.07.24 в 15:48

"Монтана" вкара 3 гола в Горна Оряховица

Класическа победа с 3:0 записаха футболистите на "Монтана" при гостуването си на "Локомотив" /Горна Оряховица/.  Срещата бе от 2-ия кръг на Втора лига. Добрев, Ежике и Цеков бяха точни за успеха на момчетата на треньора Танчо Калпаков. В 13-та минута Филип Ежике центрира от дясно, вратарят на домакините Генадий Ганев не изби по най-точния начин..

публикувано на 31.07.24 в 11:00

Сребърен и златен медал по шах спечелиха деца от Мездра

Сребърен и златен медал по шах спечелиха деца от Шахматен клуб "Локомотив" Мездра от двудневен Международен детски турнир "Купа Марина" Габрово.  В турнира участваха 75 състезатели от България, САЩ, Русия, Швеция и Испания. Децата бяха разделени в два турнира: до 10 и до 16 години. Те играха класически шах при контрола 30 минути +30 секунди на ход...

публикувано на 30.07.24 в 17:25

Видински атлети с успешно представяне на Националния шампионат в Стара Загора

Състезателите на видинския клуб "Радуканови" завоюваха два медала на Националния шампионат под 20 години в Стара Загора. Васил Антонов, Георги Петков, Божидар Димитров и Цветомир Цеков заслужиха сребро на щафетата 4х100 с резултат 43.35 секунди, Георги Петков спечели бронз на 100 метра с резултат 10.61 секунди. Треньорът на младите атлети Мирослав..

публикувано на 30.07.24 в 15:03