Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена пострада при нападение в Бело поле

Снимка: РАДИО ВИДИН

Жена на 37 години е пострадала при нападение в дома ѝ във видинското село Бело поле. Двама жители на селото, баща и син, са задържани за срок до 24 часа. Сигналът е подаден вчера сутринта от съпруга на пострадалата жена, който съобщил, че е нападнат от роднини в къщата му. Полицията е установила, че задържаните са проникнали в къщата и са стреляли срещу потърпевшите. Жената е получила нараняване в областта на окото и е закарана в Центъра за спешна медицинска помощ във Видин. При огледа са иззети 5 гилзи, а от дома на двамата мъже е иззето изделие във вид на пистолет и 4 боеприпаса. Образувано е досъдебно производство.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Двама огнеборци са пострадали при гасенето на пожара край Вършец

Двама служители на сектор "Специализирани оперативни дейности - Монтана" са пострадали при гасенето на пожара край Вършец . Единият е настанен за лечение в болница във Враца с три счупени ребра. Инцидентът е станал вчера към обяд при преобръщане на служебен противопожарен автомобил по време на гасителните действия. Огнеборците са транспортирани..

публикувано на 12.08.24 в 15:05

Първи въздушен медицински транспорт от Видин до София

Медицински хеликоптер откара до столичната болница „Н. Пирогов“ пациентка от Видин . Младата жена е пострадала  при катастрофа преди дни и заради травмите транспортът с линейка за нея е бил рисков, каза д-р Иво Георгиев от Центъра за спешна медицинска помощ във Видин. "След като се консултирах и с колегите, направихме искане към..

публикувано на 12.08.24 в 14:30

Започна ремонтът на второто платно на булеварда във Видин

Започнаха ремонтните дейности на второто платно на видинския булевард "Панония" . За разлика от предния път, главната пътна артерия на града ще бъде затваряна на етапи за ремонта, за да бъде избегнато затруднение в трафика, заявиха от Община Видин. Първата част от рехабилитацията на второто платно е от кръговото кръстовище на булевард "Панония" с..

публикувано на 12.08.24 в 14:10

Писателка ще се срещне с деца в Мездра

Децата, които участват в инициативата "Забавно лято в библиотеката" в Мездра ще се срещнат с местна писателка. Авторката на стихове и разкази  Рени Митева ще представи пред младите читатели две детски книги - "Копривени въженца" и "Две весели приказки".  Срещата ще се проведе на 14 август, сряда, от 09:30 часа в библиотеката при читалището в..

публикувано на 12.08.24 в 14:00

Млад мъж загина при инцидент на горски път в Чипровци

Неправоспособен водач на джип е починал на място при произшествие на горски път в землището на град Чипровци . Сигналът за инцидента е постъпил на 11 август, около 21:00 часа. Загиналият е 21-годишен жител на Чипровци. Инцидентът е станал  същата вечер, около 20:30 часа, на стръмен горски път между местностите 3-те чуки и Даяница, в района на града...

публикувано на 12.08.24 в 11:45

Къща изгоря при пожар в Козлодуй, има задържан

54-годишен мъж е задържан за умишлено предизвикан пожар в къща в Козлодуй . Произшествието е от вчера, 11 август, около 21:00 часа. Къщата е напълно изгоряла при пожара. Задържаният е живял на семейни начала със собственичката на имота. Образувано е досъдебно производство. 

публикувано на 12.08.24 в 10:05

Овладян е пожарът над Вършец

Локализиран е пожарът над град Вършец. Екипи обхождат опожарените места и наблюдават за нови огнища. Пожарът над квартал "Изток" е овладян, съобщи тази сутрин кметът на Вършец инж. Иван Лазаров. До късно снощи четири екипа на регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Монтана, служители на горското в Берковица и доброволци..

публикувано на 12.08.24 в 09:10