Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка загуба за "Монтана" при U19

Снимка: Радио ВИДИН

Монтана загуби с 1:6 от Пирин /Благоевград/ в среща от 29-ия кръг на елитната група до 19 години. До почивката „орлетата” си осигуриха комфорт от три гола. Валентин Шляков откри резултата за Пирин след половин час игра, като се възползва от пас на Любомир Цолев. Пет по-късно Румен Киряков намери Денис Ангелов, който не остави никакви шансове на вртаря на Монтана Светослав Младенов. Домакините изпуснаха златен шанс да се върнат в мача, след като получиха право да изпълнят дузпа в 37-та минута. Приер Пиеров обаче не успя да вкара от бялата точка, като вратаря Радослав Ангеласки спаси ударът му. Валентин Шляков направи преднината класическа за Пирин. В 70-та минута Любомир Цолев завърши с гол самостоятелния си пробив за 0:4. Минута по-късно влезлия, като резерва Владислав Цеков – Каската от далеч вкара почетното попадение за Монтана. Иван Атанасов и отново Денис Ангелов направиха победата на Пирин по-изразителна за крайното 6:1.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Мездренските грации спечелиха поредните отличия

Състезателките от Железничарски клуб по художествена гимнастика "Анелия" - гр. Мездра взеха участие в първия Международен турнир "Gymnastics for all - Festival and Challenge" , провел се в София в частта за турнирна програма. В състезанието имаше много силно участие на 23 клуба от Гърция, където масовият спорт е изключително разпространен. Грациите..

публикувано на 09.07.24 в 13:13

Футболен клуб "Ботев" търси таланти на кастинг

Футболен клуб "Ботев" (Враца) обяви кастинг за деца , родени през 2010, 2011 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 и 2017 г., които да се присъединят към детско-юношеската школа на клуба.  Подборът ще се проведе през почивните дни, на 13-и и 14-и юли, на стадион „Христо Ботев". Началото на пресяванията на талантите е от 9:00 часа. В клуба обещават..

публикувано на 09.07.24 в 13:05

"Монтана" привлече баскетболистка с богат опит в американските колежи

Юлияна Вълчева е новото попълнение на женския баскетболен тим на Монтана.  25-годишната състезателка е висока 184 см и играе на позиции гард-крило.  През последните четири години Вълчева е била част от отбори в различни университети в САЩ като Тексаския Университет в Сан Антонио и Уестърн Небраска Колидж.  За последно в България е била част от състава..

публикувано на 08.07.24 в 15:54

"Монтана" е сред допуснатите участници в новото елитно първенство по волейбол

11 клуба от имащите право на участие в Ефбет Супер Волей бяха допуснати до новия сезон.  Това стана ясно, след като комисия от лигата разгледа документите на всички, които подадоха документи за лицензиране.  Новият член на елита е Дунав /Русе/.  Отборът на Добруджа /Добрич/ за сега е под въпрос, заради неизпълнени финансови задължения. На клуба е..

публикувано на 07.07.24 в 15:50

"Монтана" продължава лятната си подготовка

Футболистите на Монтана подновяват от утре тренировки в спортен комплекс „Огоста".  В четвъртък тимът се прибра от лагер в Банско.  По време на подготовката там стана ясно, че Тенчо Калпаков ще бъде старши треньор.  Президентът на Монтана Румен Панайотов разкри как се е стигнало до привличането на Калпаков начело на отбора: "Така се случи нещата..

публикувано на 07.07.24 в 15:25

Ботев (Враца) и Локомотив (София) не се победиха

Ботев /Враца/ записа нулево равенство във втората контрола от лятната си подготовка.  Елитният тим и Локомотив София завършиха 0:0 в приятелска среща, играна на стадион „Христо Стоичков" в Етрополе. Проверката, която беше втора за врачани под ръководството на Тодор Янчев, не впечатли с положения. Преди няколко дни врачани отнесоха Марек /Дупница/ с..

публикувано на 07.07.24 в 15:05

Наградиха победителите в благотворителния футболен турнир във Видин

Отборът на Кула спечели първото място в благотворителния футболен турнир на малки врати под надслов "Старши полицай Пламен Вълков". Те победиха с резултат 5:2 отборът на Грамада във финалната среща. Общо 20 отбора взеха участие в инициативата, провела се спортен комплекс "Колодрума", а кметът на Община Видин Цветан Ценков връчи наградата на..

публикувано на 07.07.24 в 14:18