Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лесен успех за Кариана срещу дубъла на Лудогорец

Снимка: Любо Андреев

Кариана записа класическа победа с 3:0  над Лудогорец ІІ /Разград/. Срещата бе от 12-ия кръг на Втора лига. Вратарят на гостите Даниел Наумов бе изгонен.

Карианци още при първата атака можеше да вкарат, но ударът с глава на Николай Дичев, който игра, като централен нападател, мина над гредата. Шут на Цветомир Тодоров по диагонала облиза лявата странична греда на Лудогорец ІІ. В 18-та минута Тодоров излезе сам срещу вратаря Наумов и го прехвърли. Топката се отби от напречната греда при добавката с бомбен шут Ивелин Илиев – Шакири я прати в мрежата за 1:0. Три минути по-късно Илиев матира за втори път Наумов.

В 44-та минута още веднъж гредата спаси гостите отново след удар на Цветомир Тодоров. При добавката на Ивелин Илиев играч на Лудогорец изби топката от голлинията. В 51-та минута Цветомир Тодоров накара Наумов с плонж да изчисти в корнер. След изпълнението му с глава Николай Николов направи преднината на Кариана класическа 3:0. В 81-та минута гостите останаха с човек по-малко. Вратарят Даниел Наумов напредна с топката, но я загуби в центъра. При опита си да я изчисти с шпагат влезе грубо отзад на Николов и главният съдия Георги Николов му показа директен червен картон.

Кариана: Бояджиев, Цолов, Г.Илиев, Д.Иванов, Предев, Николов, Мичев /к/ /57-Кр.Димитров/, Цв.Тодоров, Ив.Илиев, Ян.Иванов /86-Хр.Илиев/, Дичев /80-Матадос/

Лудогорец ІІ: Наумов, Будинов, Петров, Ковачев /70-Марков/, Илиев, О.Димитров /к/, Климентов, Дост /66-Кънчев/, Александров, Ан.Димитров, Юсуфов /46-Йорданов/




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Локо" Мездра отстъпи на израелци в контрола

Няколко часа след като победи Бдин /Видин/ Локомотив (Мездра) загуби от Макаби U19 (Нетаня, Израел) с 0:4 в приятелска среща, играна в Правец. Треньорът на „железничарите“ Николай Христозов пусна в игра само юношите на отбора. Равновесието на терена се запази близо час, през който не падна гол. После за гостите излезе нова единадесеторка. Именно тя..

публикувано на 04.08.24 в 15:45

"Ботев" посреща "Берое" във Враца

Следващото домакинство на Ботев ще се играе на градския стадион във Враца, това съобщиха от ръководството на елитния футболен клуб. Така те сложиха край на спекулациите за мястото, на което любимците им ще посрещнат Берое в мач от 3-ия кръг. Двубоят е в понеделник, от 21.15 часа и ще се изиграе на осветление. През последните дни на стадион „Христо..

публикувано на 04.08.24 в 15:39

Таланти от школата на "Локо" Мездра гостуваха на "Левски" София

Родените през 2014 година „железничарчета” изиграха първата си контрола за новия сезон, като гостуваха на „Герена” на класния отбор на "Левски" София. Мачът се игра в 4 полувремена по15 минути. Момчетата показаха добра и комбинативна игра, но въпреки това логично загубиха с 1:5. Попадението за мездренчани реализира Калоян Петков. Според треньора..

публикувано на 04.08.24 в 15:34

"Локомотив" Мездра победи "Бдин" Видин и още един съперник

Подготовката на "железничарите” продължава с пълна сила. Контролната среща между отборите на "Локомотив: Мездра и Апоел Кфар Саба от Израел завърши при резултат 1:0. Единственото попадение падна през първата част, и то бе дело на Гроздан Илиев в 25-тата минута.  Контролната среща днес от 11.00 часа между отборите на "Локомотив" Мездра и "Бдин"..

публикувано на 03.08.24 в 16:18

Полузащитник от Левски ще играе за "Ботев" Враца

Футболният "Ботев" Враца осъществи входящ трансфер, договаряйки се с "Левски" София за правата на 19-годишния полузащитник Антоан Стоянов . Футболистът подписа договор за наем до края на настоящия сезон и вече е на разположение на Тодор Янчев . През изминалия сезон роденият през 2005 година футболист беше изпратен да играе под наем в италианския..

публикувано на 02.08.24 в 09:28

25 медала спечелиха видинските гребци на Държавния шампионат

Успешно участие на Държавния индивидуален шампионат записаха състезателите на видинския клуб по водни и гребни спортове "Бонония". Те спечелиха 25 медала - 6 златни, 5 сребърни и 14 бронзови. Представянето е повече от отлично, каза треньорът Стефан Илиев. "Шампионатът стартира на 25 юли, първите два дни гребаха мини лодките- най-малките- 4 и 5..

публикувано на 01.08.24 в 17:10

"Ботев" Враца с убедителна победа срещу "Ком" Берковица

Врачанският "Ботев" си припомни вкуса на победите, като спечели с 4:0 спаринг срещу четвъртодивизионния "Ком" от Берковица . Контролата се игра в сряда на помощния терен край стадион „Христо Ботев". Официалният терен е в лошо състояние, а домакините се опитват да го оправят преди следващото домакинство, което е в понеделник...

публикувано на 01.08.24 в 13:30