Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Никол Божидарова спечели конкурса за любовна песен във Видин

Михаела Дончева, Никол Божидарова, Елена-Стефани Асенова (от ляво надясно)
Снимка: Радио ВИДИН

Никол Божидарова спечели първо място в 21-вото издание на конкурса "Песен на Свети Валентин", който се проведе във Видин. За приза се състезаваха девет песни, представени от десет изпълнители. Песента победител беше единствената авторска. Втора награда спечели Елена- Стефани Асенова, която изпълни песен на Адел. Трето място беше присъдено на Михаела Дончева. Изпълнителите в призовата тройка получиха торти. Никол Божидарова печели и студиен запис на песента си в Радио ВИДИН.

"Добре се чувствам. Аз и минали години съм печелила места. За първи път първо, обаче и съм щастлива. Нормално е", каза за Радио ВИДИН победителката Никол Божидарова.

Конкурсът се организира от Община Видин, от Общински младежки съвет за превенция на зависимости и Младежка банка към Сдружение "Активно общество".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Конкурс за най-чаровна лазарка обявиха в Софрониево

Онлайн фотоконкурс "Най - чаровна лазарка в Софрониево" обявиха от читалище "Пробуда - 1927" в селото. Конкурсът е в 3 възрастови групи, обясни секретарят на читалището Офелия Крумова. "Желаещите да участват трябва да изпратят снимки чрез месинджър на фейсбука на читалището до 28 април включително, това е Цветница. Към снимките се..

публикувано на 27.04.24 в 10:03

На трудова борса обявиха 45 нови работни места във Враца

45 свободни работни места бяха обявени като свободни по време на трудова борса, която се проведе във Враца . Заместник-кметът на общината Александър Владимиров даде официално началото на събитието. Форумът беше организиран от Младежки център – Враца, Агенция по заетостта, Дирекция „Бюро по труда" – Враца и Сдружение „Нов път" Хайредин. Инициативата е..

публикувано на 27.04.24 в 09:47

В Белоградчик лазарки наричаха за здраве

Малките лазарки от Детска градина „Иглика" - Белоградчик , накичени с венчета от върбови клонки, изненадаха общинската администрация в града. С песни, танци и наричания за здраве и берекет донесоха истинско пролетно настроение в общината. Децата пожелаха на своите домакини здраве, изобилие, и весело посрещане на Великденските празници. От..

публикувано на 27.04.24 в 08:44

Временно се променя организацията на движение в посока Видин по път I-1 между Ружинци и Дунавци

Променя се организацията на движение в посока Видин по път I-1 Видин - Монтана в отсечката между Ружинци и Дунавци, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Между 10 ч. и 17 ч. днес  ще се ограничи движението за всички превозни средства по първокласния път в участъка от кръстовището с път III-114 Ружинци - Тополовец до кръстовището за Дунавци..

публикувано на 27.04.24 в 08:18

Раздават великденски пакети на възрастни хора от община Бойница

Възрастни хора с ниски доходи ще бъдат подпомогнати за Великден в община Бойница. Празнични пакети ще получат около 30 души от 4 населени места, каза общественикът и организатор на великденската кампания Радослав Треилов.  "Съдържанието, което сме предвидили, е по един козунак, боя за яйца и по 40 лева. В понеделник, 29 април, ще стартираме от..

публикувано на 27.04.24 в 08:00

Православната църква отбелязва Лазарова събота

В седмицата преди Великден празникът пренася спомена за най-голямото чудо в земния живот на Иисус Христос - възкресяването на починалия Лазар. В обредната традиция Лазаровден е наситен с жизнерадостни ритуали. Сред тях е лазаруването, което се изпълнява и до днес. Богослуженията на Лазарова събота с особена тържественост припомнят как преди..

публикувано на 27.04.24 в 07:50

До края на май се очакват строителни разрешения за участъка между Ружинци и Монтана от скоростния път

До края на месец май ще бъдат издадени разрешения за строеж за участъка между Ружинци и Монтан а от скоростния път Видин – Ботевград. Това заяви служебният министър на регионалното развитие и благоустройството В иолета Коритарова-Касабова на последния парламентарен контрол в отговор на заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова...

публикувано на 27.04.24 в 07:35