Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана гостува на Несебър

Снимка: Любо Андреев

Монтана няма да прави реверанс на Несебър. Момчетата на треньора Атанас Атанасов - Орела ще гонят победа при гостуването край морето. Така Монтана ще запази второто място за баража, където ще срещне Витоша /Бистрица/. Заради травма централният защитник Борислав Стойчев отпадна от групата. Владимир Айтов е контузен. В игра се завръща напълно възстановените от контузии Иван Михов и Васил Попов. В групата Атанасов взе халфът от юношите старша възраст Стефан Каменов:

"Отиваме пак със същата агресия, със същия жар, който го имаме и тярбва да го държим до баража. Да бъдеме в тонос, не може да ги оставим да почиват. Те са изиграли 13 мача от първенството, добре са подготвени. Трябва да сме на 100% подготвени, да можем да победим. Късмета е, когато на всички им върви, а когато на двама, трима не им, другите ще ги измъкнат и вкарат в правилния път."

Мачът от последния 30-ти кръг на Втора лига е в четвъртък  от 17 часа и ще се предава по телевизията. Двубоят е поверен на Иван Иванов, Георги Стамболджиев и Ириней Бодуров.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Наближава крайният срок за заявки за участие във футболен турнир в Мездра

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра, съобщават от местната управа.  Заявки за участие се приемат до 26 април (петък) в стая №304, ет. 3 на Община Мездра, при Жанета Маринова - ст. експерт "Спорт и младежки дейности". До тази дата водачите на отборите трябва..

публикувано на 16.04.24 в 14:29

Белоградчик събра българския елит в канадската борба

В Белоградчик се проведе 28-мото Държавно първенство по канадска борба за юноши, мъже, жени и ветерани.  В състезанието участваха най-добрите състезатели на България.  Победителите ще представляват България на Европейското първенство през месец май в Братислава, Словакия и на Световното първенство през месец август в Кишинев, Молдова. По..

публикувано на 15.04.24 в 15:04

Малките волейболисти от Монтана спечелиха турнир в Ловеч

Децата на ВК Монтана спечелиха турнира по мини - волейбол в Ловеч.  Момчетата на треньора Цветомир Цветанов записаха 6 победи от 6 мача, всичките с по 2:0 гейма.  Малките монтанци се наложиха над отборите на Осъм /Ловеч/, Раковски /Севлиево/ и Тетевен волей /Тетевен/.  "Искам да поздравя моите момчета за добрата игра. Мисля, че заслужено сме..

публикувано на 15.04.24 в 14:52

Боксьорите от Монтана със злато и бронз от Купа "България"

Златен и бронзов медал спечелиха бокьорите на СК Спарта /Монтана/ на държавното първенство за „Купа България" за ученици 13-14 годишни в Плевен.  Треньорът Доброслав Добрев – Додо разчита на 10 състезателя в 9 различни категории.  Светлин Иванов спечели златен медал в категория до 90 кг.  В първата си среща той победи противник от Благоевград с..

публикувано на 15.04.24 в 14:46

Успешен уикенд за футболистите от школата на Локомотив (Мездра)

Две победи,един равен и една загуба за момчетата от школата на "Локомотив" Мездра този уикенд. Най-малките футболист от Футбол 5  направиха страхотно завръщане срещу доста по-големите си съперници от ФК "Оряхово". След като изоставаха с 5:2, играчите проявиха характер и успяха да изравнят в последното полувреме за крайното 5:5. Попаденията..

публикувано на 15.04.24 в 14:40

Организират първи турнир по шах за купата на Община Ружинци

Първи общински турнир по шах за купата на Община Ружинци ще се проведе на 24 април . Състезанието, което се организира от Сдружение "Достоен живот 22", ще започне от 14:00 часа в салона на Народно читалище "Христо Ботев - 1926" - село Дреновец. Записването на участниците вече е започнало, обясни председателят на сдружението Николай Вецов , който..

публикувано на 15.04.24 в 09:53

5 медала за "Бъдин" от турнир по джудо в столицата

Видинският спортен клуб ”Бъдин” се завърна с 5 отличия от турнира по джудо "Фрезколиада" в София. Отлично представяне и затвърждаване на златните си медали от предишни състезания направиха Симона Стоянова в категория до 40 кг. и Нанси Николова при 22-килограмовите, на крачка от първото място останаха Виктория Любенова - до 52 кг., и Дари..

публикувано на 14.04.24 в 21:34