Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Разбиха кола във Видинско

Снимка: Радио ВИДИН

На 22 май в 8.00 часа жителка на Каленик сигнализирала на телефон.112 за разбит автомобил в землището на Рупци. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследващите установили, че на 21 срещу 22 май неизвестно лице счупило стъклата на предната и задна лява врата на лек автомобил и извършило кражба на вещи. От колата липсвали панел на касетофон, мобилен телефон със зарядно устройство, акумулатор, газова бутилка, пожарогасител, аптечка, триъгълник и въже за теглене.

Работата по случая продължава, в Районното управление във Видин е образувано досъдебно производство.


Вижте още
Национално сдружение на общините в Република България

Трима кметове от Северозапада в ръководния състав на НСОРБ

Трима кметове от Северозападна България бяха избрани в управителния съвет на Националното сдружение на общините в република България. Форумът, на който кметове и председатели на Общински съвети избраха ръководни органи, се проведе в София.  В Управителния съвет влязоха Златко Живков, който кара шести мандат начело на община Монтана и..

публикувано на 26.02.20 в 14:26

БСП настоява за извънредно заседание на Общинския съвет във Видин заради коронавируса

Общинските съветници от БСП настояват за извънредно заседание на Общинския съвет във Видин заради опасността от разпространение на коронавирус в региона. Искането ще бъде внесено днес в деловодството на съвета, обяви председателят на групата на социалистите Димитър Велков : "Община Видин трябва да предприеме мерки за защита и превенция на населението,..

публикувано на 26.02.20 в 13:48

Приключват отчуждителните процедури по трасето на Е-79

Напредъка по проект "Модернизация на път I – 1 /E-79/ Видин – Ботевград" бе обсъден на работна среща по инициатива на областната администрация. В нея са участвали представители на общините Видин, Грамада, Димово, Макреш и Ружинци, на Служба по геодезия, картография и кадастър – Видин, директорите на Областно пътно управление-Видин и Областна..

публикувано на 26.02.20 в 13:33

Митничари откриха голяма сума пари в багаж на Дунав мост 2

Служители  на  Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване". откриха недекларирани 100 000 евро в багаж на пътник- грузински гражданин, влизащ в страната с лек автомобил от Румъния , съобщават от Агенция "Митници". На 24 февруари превозното средство е отклонено за митническа проверка в района на ГКПП "Дунав мост Видин-Калафат"...

публикувано на 26.02.20 в 12:50

Калин Каменов е част от ръководството на Националното сдружение на общините в България

Калин Каменов бе избран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България. Кандидатурата на кмета Каменов получи над 90% одобрение от членовете на Общото събрание, съобщават от пресслужбата на Община Враца. В рамките на мандата на Сдружението, Каменов ще работи за развитие на мрежата от социалните услуги в..

публикувано на 26.02.20 в 12:35

В Белоградчик отбелязаха Деня на розовата фланелка

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Белоградчик гостува на началното училище "Васил Левски" в града. Поводът-  Деня за борба с тормоза в училище, известен още като "Ден на розовата фланелка".   Денят се отбелязва всяка последна сряда на февруари. Началото е поставено през 2007..

публикувано на 26.02.20 в 11:30

Разследват палеж в Добри дол

Около 15,50 ч. вчера в РУ Лом е получен сигнал от служител на видинска охранителна фирма, който съобщил, че в охраняван от фирмата частен обект - жилищна сграда в с. Добри дол, обл. Монтана, е установен отворен прозорец и има следи от пожар в една от стаите.  При проверката, служители на РУ Лом са установили, че имотът е собственост на фирма с..

публикувано на 26.02.20 в 10:15