Приключи изборният ден във Видинско

Снимка: Радио ВИДИН

Изборният ден в област Видин премина и приключи в спокойна обстановка, съобщиха от Областната дирекция на полицията. Към 20:20 часа изборният процес във всички 259 секции е приключил. Няма данни за възникнали проблеми и инциденти.


Избирателната активност е 32,2%. По данни на РИК- Видин са гласували 28 629 души от имащите право на глас 88 905.


Служителите на сектор "Български документи за самоличност" в областната дирекция,  са издали едно удостоверение за гласуване, след подадено заявление от гражданин.


ОДМВР - Видин е създала необходимата организация за съпровождане и транспортиране на изборните протоколи и материали от СИК в РИК.


Вижте още

Почина комисар Станислав Генчев

След продължително боледуване на 57-годишна възраст почина директорът на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" Видин комисар Станислав Генчев . Той започва професионалната си кариера като инспектор в Кула, където през 1992 г. оглавява службата. Седем години по-късно е назначен за началник на Районна служба във Видин, а от..

публикувано на 16.12.19 в 12:00

Коледари гостуваха в Радио ВИДИН

Коледари от Основно училище "Иван Вазов" град Видин гостуваха в Радио ВИДИН.  Децата от 2 б клас, подготвени и придружавани от преподавателите Вили Миладинова и Елена Ницова,  пяха коледарски песни и наричаха за здраве, берекет и късмет през следващата година.  "За вас служители, сурва весела година, сурва, сурва до амина, Новата да ви дари..

публикувано на 16.12.19 в 11:23

Награждават най-успешните спортисти на Враца

Тази вечер награждават най-успешните спортисти на Враца за отиващата си година. За първи път от много време насам церемонията няма да е хотелски комплекс в центъра на града, а в концертната зала. Тържеството е от 18 часа, а негов организатор е общинската управа.  Комисия от спортни експерти, деятели и журналисти вече е определила кой ще вземе..

публикувано на 16.12.19 в 08:46
коледно парти за децата на БНР

Коледно парти организират доброволци в Соколаре

Коледно парти, организирано от доброволци ще радва малки и големи, днес в село Соколаре, Община Бяла Слатина. Целта на събитието е да съберем, колкото се може повече деца и да се забавляваме във връзка с предстоящите празници, каза за Радио ВИДИН Наталия Костадинова , координатор на Фондация "Първи юни": "Потърсиха ни доброволци от София, които..

публикувано на 15.12.19 в 14:11

Видински деца ще покажат умения по спортни танци

Заключителен концерт на Клуб по спортни танци "Елит-Тим"- Видин ще се проведе през следващата седмица . Входът свободен, каза Атанас Балъкчиев , треньор и председател на клуба: "Правим традиционен Коледен концерт всяка година. По този начин изпращаме миналата година, посрещаме новата. Концертът ще бъде на 20-ти декември от 18.00 часа в Спортна..

публикувано на 15.12.19 в 12:28

1 000 цветни лампички грейнаха на елхата в Зверино

Коледна приказка сътвориха снощи в най – голямото мездренско село Зверино. Приказката започна с Коледен благотворителен базар в Зверино и Оселна. Събрана е сумата 2 448 лева и 4 стотинки. Днес в благотворителния Коледен базар се включва и село Игнатица.  Кметът на Зверино Стоян Петров поздрави присъстващите за настъпващите Коледни и Новогодишни..

публикувано на 15.12.19 в 11:57

С коледен базар и концерт помагат на Моника от Видин

Благотворителен коледен базар ще бъде открит във Видин утре сутрин. Инициирахме поредица от събития, с които да подпомогнем една от нашите майки, майки на деца от моя клас, Моника Димитрова, която се нуждае от трансплантация на бъбрек, каза за Радио ВИДИН Колетка Павлова - учител и организатор на инициативите: "Тя пътува три пъти в седмицата за..

публикувано на 15.12.19 в 08:10