Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славия ще гостува в Монтана за приятелска среща

Снимка: Любо Андреев

Контролата на Монтана със Славия ще е на стадион „Огоста”. Приятелската срещата между двата тима бе изтеглена с ден по-рано. Спарингъг ще е в петък, а не както се бяха разбрали клубовете за събота. Сменено е и мястото на провеждане. Предварителната договорка бе да се игра на стадиона на Славия, в столичния квартал „Овча купел”. Сега ще бъде на стадион „Огоста” в Монтана, от 13 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

9 отбора в Областната футболна гурпа на Видин

9 отбора - с един повече от миналата година, ще участват през новия сезон в "А" Областната футболна група на Видин. Новите тимове са бившият участник в Северозападната Трета лига "Дреновец" и новоучреденият "Бдин Видин 2024". Футболен клуб "Рациария" Арчар се отказва от участие в шампионата.  Есенният полусезон ще започне на 14 септември, събота, с..

публикувано на 25.08.24 в 16:26

Н. Нинов: "Локомотив" Мездра е в много добро състояние

Николай Нинов е новият старши треньор на ОФК Локомотив (Мездра). Той заменя Николай Христозов, който беше наставник на отбора през миналия сезон в Северозападната Трета лига. Нинов е възпитаник на Детско-юношеската школа на Локомотив (Мездра). През периода 1994-2008 г. записва 10 сезона за родния си клуб. Бил е треньор на Локомотив (Мездра), ОФК Бдин..

публикувано на 25.08.24 в 16:04

Втора победа за врачани в елита

Ботев /Враца/ постигна втора поредна победа в Първа лига, като този път възпитаниците на Тодор Янчев спечелиха с 1:0 гостуването си на Локомотив в София. Мачът на стадиона в квартал „Надежда" беше решен от ранен гол на Даниел Генов. Нападателят на гостите засече центриране от корнер на Мартин Смоленски още в 3-та мин. Последвалите опити за бърз отговор..

публикувано на 24.08.24 в 08:42

"Воден фест" възражда водомоторния спорт във Видин

За първи път след 4 десетилетия Видин ще е домакин на състезание по водомоторни спортове . Най-бързите пилоти във водната формула ще стартират в III кръг от Националния шампионат за бързи лодки, европейски шампион по Free Style с джет ще направи демонстрационно шоу, а любители и професионалсти ще се състезават с бързи джетове в трасе за издържливост...

обновено на 24.08.24 в 08:12

Село Зверино е домакин на офроуд състезание

Популярното състезание „Зверино 4Х4 Екстрийм” стартира от днес и ще продължи до 25 август (неделя).  Турнирът е на затворено трасе с няколко екстремни зони с врати в него. Състезанието се провежда в 5 класа - "Прототип", "Модифициран", "Стандарт", "Отворен без екстреми" и "Отворен с екстреми". Участниците в "Прототип", "Модифициран",..

публикувано на 23.08.24 в 15:58

Деца от школата на "Локомотив" (Мездра) с отлично представяне на турнир

Отлично се представят три формации от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) на турнира "Mistral Cup Saint Vlas" в Несебър. Футбол 7 – Родените през 2014 година постигнаха три победи в груповата фаза срещу отборите на "Атлетик" (Козлодуй) с 8-2, "Асеновец" (Асеновград) с 9-3 и "Марсашльок" (Малта) с 5-4. Футбол 9 – Родените през..

публикувано на 23.08.24 в 14:44

Футболен турнир зарадва село Згориград

Врачанското село Згориград беше домакин на футболен турнир , организиран под егидата на Българска асоциация по минифутбол. През изминалите 2 дни десетки отбори от Враца и региона участваха в надпреварата “За купата на кмета - Згориград”. На финала на съревнованието кметът на община Враца Калин Каменов поздрави участниците за спортсменската..

публикувано на 23.08.24 в 12:10