Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Кариана" гостува в София за престижна контрола

Снимка: Любо Андреев

Всички играчи на Кариана ще вземат участие в контролната среща с ЦСКА днес. Приятелският мач е от 16 часа на базата на “армейците” в Панчарево. 

Централният защитник Николай Дичев тренира наравно с останалите. Две седмици бранителя лекуваше травма в глезена на левия крак и се очаква да запише игрови минути. Десният бек Георги Търтов също ще е на разположение на наставника Веселин Великов. Заради болки в бедрото Търтов бе сменен принудително при боя у дома на ЦСКА 1948. 

Собственикът на Кариана Милан Йосифов ще гледа срещата в Панчарево. Финансовият благодетел на ерданчани в същия ден ще е по лични дела в София, но в 16 часа ще е на трибуните.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев" започва подготовка за Първа лига

Футболният "Ботев"   (Враца) започва подготовка за новата кампания в елита в събота, 15 юни. Първото занимание, на което старши-треньорът Тодор Янчев събира играчите, е насрочено от 9.30 часа на стадион "Христо Ботев".  От клуба анонсираха, че лятната подготовка ще премине в България. Тимът ще се готви във Враца и на лагер в Етрополе. Вече са..

публикувано на 14.06.24 в 16:11

17-годишен юноша започна с мъжете на "Монтана"

Радослав Славчев започна подготовката с мъжете на футболния "Монтана" . Наставникът Петър Колев дава шанс на 17-годишния юноша на клуба. Ради е син на бившия футболист на "Монтана" Галин Славчев – Кривия. "Винаги се гледа към школата. Така или иначе, в тренировъчния процес винаги участват по един, двама или трима играчи от школата,..

публикувано на 14.06.24 в 12:00

"Ботев 93" е трети по борба в България

Борци от врачанския спортен клуб "Ботев 93" си тръгнаха с тежък товар от Пловдив. Там се проведе държавният лично-отборен шампионат в класическия стил при мъжете, в който състезателите от града под Околчица спечелиха 6 медала в индивидуалната надпревара и отборна купа за трето място в генералното подреждане. Шампиони в категориите си..

публикувано на 14.06.24 в 11:13

Баща и син от Враца мерят сили на държавния шампионат по борба

Баща и син от Враца ще мерят сили на държавния личен-отборен шампионат за мъже в класическия стил в пловдивската зала „Колодрума“ в четвъртък, 14 юни. Президентът на СК „Ботев 93“ Юлиян Георгиев е селекционер на националния ни отбор за юноши, а през есента стана втори на световното за ветерани. Той ще излезе при 97-килограмовите. А..

публикувано на 13.06.24 в 15:24

"Ботев" (Враца) с 8 домакинства и 7 гостувания тази есен

Общо 8 домакинства и 7 гостувания чакат врачанския "Ботев" през есента - това отреди тегленият жребий в Българския футболен съюз. Врачани започват кампанията с мач на своя стадион срещу съименника си от Пловдив. До декември тимът на Тодор Янчев приема последователно "Берое", "Септември", "ЦСКА 1948", "Локомотив" (Пловдив), "Лудогорец", "Спартак"..

публикувано на 13.06.24 в 15:17

"Дреновец" се отказа от Трета лига

След 5 сезона в Северозападната Трета лига, Футболен клуб "Дреновец" прекратява участието си в първенството. Това каза за Радио Видин кметът на община Ружинци Александър Александров: "Въпросът е по-скоро морален, отколкото сензационен. Няма проблеми с финансите, няма проблем с футболистите. Отборът е комплектован с млади и много добри момчета. Но..

публикувано на 13.06.24 в 08:23

"Монтана" започна подготовка с трима нови, петима напуснаха

С три нови попълнения стартира лятната си подготовка "Монтана". От изпадналия в третия ешелон "Черноморец" /Бургас/ монтанци взеха десният бек Борислав Вакадинов и вътрешният полузащитник Даниел Кабанелас. Калоян Митев е ляв бек и идва от "Академик" /Свищов/. На проби са 21-годишните полузащитници Николай Горанчев от дубъла на "Локомотив" /Пловдив/ и..

публикувано на 13.06.24 в 07:44