Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Супер Любо, Мане и компания писаха осмица на "Хайдут"

Отборът на Миньор-Кипровец (Чипровци) се развихри в последния двубой от монтанската "А" областна футболна група и вкара осем безответни гола на опашкаря Хайдут (Ерден), 4 гола наниза Любомир Карачаров– Супер Любо, по един добавиха дежурният на Ивелин Даракчийски-Мане, Ангел Василев, Росен Иванов, Борислав Илиев. С победата миньорци ще зимуват в златната среда на 5-о място в групата, ерденци пък са закотвени на дъното с едва една точка и рекордните инкасирани голове в групата – 83 за 11 мача от полусезона.

В останалите срещи от кръга:

Расово – Вихър (Николово) 0:4

Бойчиновци - Шурданица (Георги Дамяново) 3:1

Селяк (Стубел) – Син Стрел (Крапчене) 4:0




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Крум (вдясно на снимката) заедно с по-големия си брат Самуил

Дете от Мездра с призово място на шахматния турнир "Морско конче"

Дете от Мездра спечели спечели 2-ро място в турнира по класически шахмат "Морско конче" , който се проведе в националната спортна база "Спортпалас" край Варна. 7-годишният Крум Генов участва в категория за деца до 8-годишна възраст. Това е най-старият традиционен детски турнир и през тази година е със статут на национална купа, каза за Радио..

публикувано на 29.08.24 в 16:31

"Локомотив" (Мездра) с победа на областен полуфинал на турнира за Купата на България

"Локомотив" (Мездра) победи  "Септември" (Гложене) с 3:1 в полуфинал на област Враца от турнира за Купата на България.  "Железничарите" започнаха срещата малко лежерно и в 15-та минута  Георги Манолиу от гостите излезе сам срещу вратаря и го преодоля за 0:1. Момчетата на новия треньор Николай Нинов веднага вдигнаха оборотите и само след  2..

публикувано на 29.08.24 в 12:05

"Локо" Мездра играе днес за Купата

Поелият кормилото на ОФК ”Локомотив” Мездра само десетина дена преди старта на първенството на Северозападната Трета Лига като старши треньор Николай Нинов ще може днес да провери функционалното състояние на футболистите в официална среща. От 18.00 часа на своя терен „железничарите” ще посрещнат ФК ”Септември 98” Гложене в областен полуфинал за..

публикувано на 28.08.24 в 10:57

"Видабаскет" привлече нов център

Видинският баскетболен клуб "Видабаскет" обяви поредно ново попълнение към своя мъжки отбор. Деян Лазаров е висок 205 см и пристига от ЦСКА, за да бъде част от формацията на видинчани за предстоящия сезон. Роден през 2005 година, Лазаров започва своята баскетболна кариера в БК “Ахил”. Под ръководството на Атанас Кучков той развива своите умения и..

публикувано на 28.08.24 в 10:47

"Локомотив" (Мездра) картотекира 23-ма футболисти за новия сезон в Северозападната Трета лига

ОФК "Локомотив" (Мездра) картотекира в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново 21 футболисти за есенния полусезон от първенството в Северозападната Трета лига. Сред тях са шест нови попълнения. Това са централните защитници Емил Мандев (23 г., идва от Оборище - Панагюрище), арменецът с руски паспорт Давид Шакерян (21 г., Фратрия - Варна) и Пламен..

публикувано на 28.08.24 в 10:06

"Монтана" и "Добруджа" не се победиха

Футболистите на "Монтана" завършиха 0:0 при гостуването си на "Добруджа" Добрич в среща от 6-ия кръг на Втора лига. На два пъти до почивката Филип Ежике пропусна да намери път към мрежата на вратаря Георги Арглашки. В средата на полувремето домакините удариха греда. През втората част веднъж вратарят на Монтана Васил Симеонов не допусна гол за..

публикувано на 26.08.24 в 12:09

Баскетболистките на "Монтана" започнаха подготовка във Вършец

Баскетболистките на "Монтана" започнаха подготовка за новия сезон. Тя стартира с лагер във Вършец, от днес и ще продължи до края на седмицата. Утре се  очаква да пристигне американското попълнение Сара Бут. Другата чужденка Киана Джонсън ще с присъедини след седмица. Треньорът на "Монтана" Преслав Пешев ще разчита и на две момичета от школата Ема..

публикувано на 26.08.24 в 11:46