Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца договори три контроли в Турция

Снимка: Жоро Александров

Три съперника има вече за лагера в Турция врачанският "Ботев". На 24 януари тимът на Тони Здравков ще мери сили с десетия в сръбския елит "Напредак" Крушевац, на 29-и е мачът с четвъртия в Македония "Силекс" Кратово. На 31 януари е и спарингът с втория във Втора австрийска лига "Щайер". Желанието на врачани е да намерят противник за 27 януари. Футболистите на "Ботев" ще изкара 10 дневна подготовка в Турция. Тимът заминава утре и ще остане до 1 февруари.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Спорен гол помогна на "Монтана" да надделее над "Спортист"

Монтана победи с 1:0 у дома Спортист /Своге/ в среща от 7-ия кръг на Втора лига.  Филип Ежике донесе трите точки.  Интересното е, че нигериецът влезе на почивката и пет минути по-късно се разписа, а шест по-късно бе сменен.  Гостите първи създадоха положение. В 13-та минута Благовест Данчев от границата на наказателното поле би над гредата...

публикувано на 02.09.24 в 14:11

Трима борци от Враца участват на Световното в Испания

Трима състезатели на врачанския клуб по борба „Ботев 93" заминаха за Испания. В град Понтеведра от понеделник /2 септември/ започва световното първенство в двата стила за юноши и девойки. Врачанската борба ще бъде представена в класическия стил от двама състезатели: Христо Валентинов излиза на тепиха при 63-килограмовите, а Димитър Георгиев в кат. до..

публикувано на 02.09.24 в 13:47

В последните минути се реши победителят в "Лига Зверино"

Завърши поредното издание на „Лига Зверино”, което продължи 10 седмици. Сезонът беше вълнуващ, а титлата се реши в последния кръг. Гюлетата излъгаха миналогодишния шампион Лъвчетата с опита си в последните минути. Лакатник се окичи с бронзовите медали след изключително силен турнир,а адмирации заслужават и останалите участници Отбора на..

публикувано на 02.09.24 в 09:30

Наградиха призьорите от врачанския тенис турнир

Наградиха призьорите на турнира по тенис във Враца, който се проведе в събота и неделя. Кметът Калин Каменов отличи най-добрите участници в двудневната надпревара на кортовете в спортен комплекс „Христо Ботев". При жените шампион е Силвия Митова, а нейни подгласнички в сингъла станаха Полина Миронова и Ана Матия Цветан Тодоров спечели турнира при..

публикувано на 02.09.24 в 08:20

Медали и рекорди за "Радуканови" в Чехия

Състезателите на видинския клуб по лека атлетика "Радуканови" се представят отлично на Европейските атлетически игри в Бърно, Чехия. 19-ото издание на неофициалното Европейско първенство за подрастващи е с рекордно участие - близо 2700 състезатели от 20 държави, след тях са 6 атлети от Видин. Днес Васил Антонов спечели титлата в бягането на 300 метра...

публикувано на 01.09.24 в 19:10

Баскетболният "Монтана" проведе лагер във Вършец

Баскетболистките на Монтана проведоха успешен тренировъчен лагер във Вършец. През изминалата седмица момичетата на треньора Преслав Пешев заложиха повече на сработване на отбора и физическа подготовка. "Аз харесвам много мястото, защото е отдалечено от града и от шума и защото базата там е супер, нямаме от какво да се оплачем. Използвам тази първа..

публикувано на 01.09.24 в 16:04

Мездренският "Локомотив" потегли с пълна пара

Воден от новия си старши-треньор Николай Нинов "Локомотив" (Мездра) разгроми у дома "Ювентус" (Малчика) с 5:1 в среща от първия кръг на Северозападната Трета лига. Капитанът в този мач Васил Калоянов сложи началото на головата серия с попадение още в 9-ата минута. В 35-ата минута Сергей Георгиев насочи топката с глава към вратата на гостите, Владислав..

публикувано на 01.09.24 в 15:24