Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова победа за "Град" Белоградчик

2
Снимка: ВК "Град" Белоградчик

"Град" Белоградчик записа важна победа във Висшата волейболна лига - Западна група. В среща от 12 кръг белоградчишките състезатели победиха "Миньор" Перник с 3-1 гейма (25-23; 25-18; 23-25; 25-23) и по този начин изместиха перничани от второто място във временното класиране.

В следващия кръг "Град" гостува в Ихтиман, където ще премери сили с местния "Ботев". Срещата е в събота (1.02) от 17:00 ч. в салона на СУ "Христо Ботев".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

"Ботев" (Враца) събира пари за болно дете

"Ботев" (Враца) се включи в поредна благородна кампания, като този път футболистите от елитния клуб призоваха за съпричастност и феновете си. Събират се средства за лечението на 9-месечния Божидар Банчовски от Бяла Слатина, който страда от рядкото генетично заболяване – болест на Краббе. За съжаление, в България няма лечение, а лекарите прогнозират..

публикувано на 15.10.24 в 17:25

Таня Димитрова спечели световна титла в маратона при ветераните

Състезателката на спортен клуб по лека атлетика "Атлет" (Мездра) Таня Димитрова спечели световна титла в маратона при ветераните. Това стана на Световния Мастърс шампионат по лекоатлетически маратон от календарa на World Masters Athletics, който се проведе в румънската столица Букурещ в рамките на 17-ото издание на Reiffeisen Bucharest Marathon..

публикувано на 15.10.24 в 15:54

"Монтана" с две гостувания в Стара Загора

"Монтана" и "Берое" се изправят един срещу друг в българското дерби на тазгодишното издание на Адриатическата лига по баскетбол при жените. Мачът в зала "Общинска" в Стара Загора е утре от 18.00 часа. Тимът на Монтана воден от треньора Преслав Пешев записа загуба и победа в срещите до сега. Берое е с два успеха в лигата. "Дерби, тежък мач,..

публикувано на 15.10.24 в 15:27

Отлична седмица за децата на "Локомотив" (Мездра)

Формациите от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) отново изиграха интересни срещи през изминалата седмица.  Децата, родени през 2010 година, постигнаха четвърта поредна победа в първенството, като този път в гостуване бе победен отборът на ПФК "Монтана" с 0-7. След този успех отборът е на първото място във временното класиране с..

публикувано на 15.10.24 в 14:25

Повикаха в първия състав двама от школата на "Ботев"

Повикаха двама от школата на врачанския "Ботев" в първия състав. Кристъфър Боянов, който е роден през 2008 г., и Емил Петров - набор 2009-а, бяха повикани от треньора на елитния клуб Христо Янев. Двамата таланти се включиха в заниманието на първия отбор в понеделник. С това наставникът за пореден път демонстрира желанието си да залага на млади..

публикувано на 15.10.24 в 09:53

Хладнокръвието помогна на Монтана срещу Академик

Монтана отстрани с 4:3 при гостуването си Академик /Свищов/ и се класира за 1/16 финалите на турнира за купата на България по футбол.  Победата дойде след изпълнението на дузпи.  1:1 завърши редовното време.  В продълженията двата отбора не стигнаха до гол.  След изпълнението на фаул на Петър Петров топката се отклони в стената и влезе в мрежата на..

публикувано на 14.10.24 в 13:35

Локомотив (Мездра) отстрани Несебър след дузпи

В срещата за Купа на България от втория предварителен кръг ОФК Локомотив (Мездра) отстрани професионалистите от  ОФК Несебър с резултата 4:3 след изпълнение на дузп. В редовното време и продълженията двата отбора не успяха да си отбележат. Голмайстори при изпълненията на дузпите за отбора от Северозападна България бяха Михаил Бешев, Кристиян..

публикувано на 14.10.24 в 13:29