Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Слави Панайотов представи втората си книга във Видин

Слави Панайотов
Снимка: Радио Видин

Един от най- известните "влогъри" в България- Слави Панайотов, е роден през 1986 г. в Плавдив. Става известен с "Youtube" канала си "The Clashers". В него той публикува видеа на различна тематика, като хитовите му серии са "Топ Класации", "50 Невероятни факта" и "Нещата, които не искат да знаете". Вдъхновен от сериите "Топ Класации" се запалва по мистериите, а събраната информация и материали, решава да сподели в книга "Топ мистериите на България". След, като книгата пожъна успех, се вдъхновява и разширява кръгозора във втората си книга "Топ мистериите на Света", която представи пред видинска публика тази събота. Стотици негови фенове се редяха в продължение на 8 часа за автограф и снимка с любимия си влогър. 


"От 2016 година насам се занимавам с Youtube. Започнах с гейминг, обаче после ги разделих нещата, защото основният канал пое в друга посока, което е топ класации и образователни видеа, факти и т.н. Затова се наложи да ги разделя на два канала, които вървят успоредно в момента. Всъщност ние представяме в момента втората ми книга "Топ мистериите на Света". С първата не можахме да дойдем, защото турнето беше до 6 града.  Сега вече го разширихме до 10 града и много се радвам, че съм тук. Видеата, които правя, ме мотивираха да напиша тези книги. Първо планът беше да ги направя под формата на видеа, обаче за съжаление тогава не разполагах с техниката, с дронове и т.н., с които както аз виждах видеата, че трябва да станат, не можех да ги направя поради това, че ми липсваше и екип, и снимачна техника. Затова реших, че е по-хубаво да изразя всичко, което искам да снимам в книга. Вече започнах заснемането на първата книга, така че първия сезон ще приключи съвсем скоро", сподели Слави Панайотов в интервю за Радио Видин.


Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните топ класации на Слави Панайотов в канала му The Clashers, като споделените видеа са над 600, а абонатите на канал му са над 700 хиляди.

Какво още разказа Слави Панайотов може да чуете в прикачения звуков файл.
Вижте още

Отбелязваме Международния ден на авиацията и космонавтиката

Днес отбелязваме Международния ден на авиацията и космонавтиката. На 12 април 1961 година един човек преодолява границата между Земята и Космоса. Този човек - Юрий Алексеевич Гагарин, е военен пилот със скромен произход, който получава невероятния шанс да остане в историята като първия космонавт. За този си полет е награден със званието герой на..

публикувано на 12.04.21 в 18:00

Инспекцията по труда предупреждава да сме внимателни при търсене на работа в чужбина

COVID пандемията засилва риска от измами при търсенето на работа в чужбина. За това сигнализират от Главната инспекция по труда. Предвид активизирането на дейностите в селското стопанство, ресторантьорството и хотелиерството, строителството и др., които са свързани със засилване на трудовата мобилност, от Инспекцията напомнят за рисковете при търсене..

публикувано на 12.04.21 в 16:50

Силаги Тодоров - талисманът на самодейния състав в село Кутово

Самодеец от видинското село Кутово изработи знаме за самодейния състав към местното читалище. Освен това той всяка година прави календари за всички от читалището. Това е Силаги Тодоров, когото от читалището определят като техен талисман. Идеята за знамето му хрумнала от телевизията. Гледал стари излизания на самодейните състави и му направило..

публикувано на 12.04.21 в 15:30

"Неделник" от 11 април 2021 година

7 години навърши "Неделник" на 6 април. Седем години с вас, уважаеми слушатели на Радио Видин. В този брой ще празнуваме.  Аз, бях и ще бъда с вас, уважаеми слушатели. Стотици интервюта и стотици съдби и стотици настроения се случиха в това предаване. Тези стотици бяха и ще бъдат и ще продължат да бъдат част от мен. Радвам се, че сме..

публикувано на 11.04.21 в 12:25

Небесната стълба на добродетелите

Неделята, в която се намираме днес е Четвърта на Великия пост , посветена на един отец на Църквата, който както тогава през своя земен живот, така и днес подклажда силата на вярата, надеждата и любовта в сърцата на хората в Христа Иисуса нашия Господ, а именно,  свети Йоан Лествичник . "Братя и сестри, днес..

публикувано на 11.04.21 в 08:00
село Баница

Село Баница - село с богато минало и надежда за добро бъдеще

Село Баница се намира на главния път Враца - Оряхово. Враца е на 20 км, а  на 36 км е Мездра. Името на селото идва не от познатата ни баница, която всеки българин обича да хапва, а от е славянското име  "баня" – топъл минерален извор,  в турските документи името се намира  като Баниче.  В центъра на селото се намират минерална баня и три чешми, откъдето..

публикувано на 09.04.21 в 12:25

ЕП: Достъпът до достойни жилища на достъпни цени трябва да е основно европейско право

Евродепутатите призоваха с резолюция Европейският съюз да признае достъпа до достойни жилища на достъпни цени като приложимо основно право на човека и да настоява за мерки за премахване на бездомността. Документът защитава правото на всеки за нормални жилищни условия. В него се казва, че трябва да се запазят извънредните мерки за предотвратяване на..

публикувано на 09.04.21 в 10:50