Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Удължиха ваканцията за Ботев /Враца/

Неочакваната ваканция в Ботев /Враца/ ще продължи най-малко до края на седмицата, съобщи старши-треньорът Тони Здравков.

"Пуснахме момчетата, защото в извънредно положение са забранени дори тренировките. Поне до неделя. След това – ще видим, пък и очакваме инструкции от националния щаб", каза по мобилния си телефон наставникът от София.

Припомняме, че вчера от медицинската комисия на БФС препоръчаха спиране на тренировките до края на месеца. Официално първенствата у нас са прекратени до 29 март.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Втора победа за врачани в елита

Ботев /Враца/ постигна втора поредна победа в Първа лига, като този път възпитаниците на Тодор Янчев спечелиха с 1:0 гостуването си на Локомотив в София. Мачът на стадиона в квартал „Надежда" беше решен от ранен гол на Даниел Генов. Нападателят на гостите засече центриране от корнер на Мартин Смоленски още в 3-та мин. Последвалите опити за бърз отговор..

публикувано на 24.08.24 в 08:42

"Воден фест" възражда водомоторния спорт във Видин

За първи път след 4 десетилетия Видин ще е домакин на състезание по водомоторни спортове . Най-бързите пилоти във водната формула ще стартират в III кръг от Националния шампионат за бързи лодки, европейски шампион по Free Style с джет ще направи демонстрационно шоу, а любители и професионалсти ще се състезават с бързи джетове в трасе за издържливост...

обновено на 24.08.24 в 08:12

Село Зверино е домакин на офроуд състезание

Популярното състезание „Зверино 4Х4 Екстрийм” стартира от днес и ще продължи до 25 август (неделя).  Турнирът е на затворено трасе с няколко екстремни зони с врати в него. Състезанието се провежда в 5 класа - "Прототип", "Модифициран", "Стандарт", "Отворен без екстреми" и "Отворен с екстреми". Участниците в "Прототип", "Модифициран",..

публикувано на 23.08.24 в 15:58

Деца от школата на "Локомотив" (Мездра) с отлично представяне на турнир

Отлично се представят три формации от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) на турнира "Mistral Cup Saint Vlas" в Несебър. Футбол 7 – Родените през 2014 година постигнаха три победи в груповата фаза срещу отборите на "Атлетик" (Козлодуй) с 8-2, "Асеновец" (Асеновград) с 9-3 и "Марсашльок" (Малта) с 5-4. Футбол 9 – Родените през..

публикувано на 23.08.24 в 14:44

Футболен турнир зарадва село Згориград

Врачанското село Згориград беше домакин на футболен турнир , организиран под егидата на Българска асоциация по минифутбол. През изминалите 2 дни десетки отбори от Враца и региона участваха в надпреварата “За купата на кмета - Згориград”. На финала на съревнованието кметът на община Враца Калин Каменов поздрави участниците за спортсменската..

публикувано на 23.08.24 в 12:10

Млад рефер свири "Локомотив" (София) - "Ботев" (Враца)

Денислав Сталев получи наряд да ръководи мача между  "Локомотив" (София)  и  "Ботев" (Враца) . Срещата от програмата на 6-ия кръг на Първа футболна лига е в петък, 23 август  и ще започне от 19:00 часа на стадиона в столичния квартал " Надежда". На главния съдия ще помагат Светослав Енчев и Иван Копчев, а наряд за четвърти рефер..

публикувано на 22.08.24 в 11:31

Враца е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм

Враца отново е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм. Градът под Околчица е ветеран в провеждането на такива турнири, като началото им стартира преди 20 години. С течение на времето обаче интересът към тях намалява и за известно време те не се организират, но от 6 години насам традицията се възобновява и от 2019 година отново..

публикувано на 21.08.24 в 17:03