Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поредна награда за Антонина Лозанова от Видин

4
Снимка: Личен архив

Първо  място в студентския конкурс за най-добър телевизионен клип на тема "Волята да промениш" получи видинчанката Антонина Лозанова - първокурсничка в бакалавърската степен на специалност "Медии и журналистика" на катедра "Медии и обществени комуникации" в УНСС.  Конкурсът се организира за трета година, а наградите бяха връчени от  Фондация "Димитър Цонев", каза за Радио Видин Антонина Лозанова:


"Наградата ми беше дадена във връзка с едноминутно видео, което бях подготвила на тема "Волята да промениш" . Това беше темата за всички участници - студенти. Като изискването беше - материалите, които подготвяме да са с максимална продължителност до 1 минута и 15 секунди. Моето видео беше малко по-нестандартно, защото във всяко едно друго всеки от участниците беше намерил някакъв събеседник, разказваше някаква история или някакъв сюжет, а в моето видео аз сама на себе си бях събеседник и разказвах за моята история, свързана с доброволчеството, за това как помагаме на хората, представям една по-различна страна на доброволчеството въпреки лошите страни, да не се отказваш и да правиш добро."
 

Видеоклипът ще бъде качен на сайта Фондация "Димитър Цонев", на сайта на катедра "Медии и обществени комуникации" в УНСС и в социалните мрежи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Снимката на 8 октомври 2024 година

Общо 45 случая на остри заразни заболявания са регистрирани з a седмица в Монтанско , показват данните на здравните власти. 26 от тях са на болни от COVID-19. Регистрирани са и четири случая на варицела, както и един вирусен хепатит. През седмицата нивото на интензивност на епидемичния процес на грип и остри респираторни заболявания е завишено,..

публикувано на 08.10.24 в 18:05

Читалището във Видин обяви конкурс за есе

Народно читалище "Цвят 1870" във Видин , със съдействието на Регионално управление на образованието,  обявява  Литературен конкурс за есе п о повод Деня на народните будители, 1 ноември . Темата е "Народните будители и техните поуки".  Право на участие имат всички ученици от V до ХІІ клас.  Литературните творби в обем до 2 стандартни..

публикувано на 08.10.24 в 16:54

Прокуратурата обвини мъж за грабеж в игрална зала в Оряхово

Районна прокуратура – Враца привлече в качеството на обвиняем 26-годишен мъж по досъдебно производство за извършен грабеж . Престъплението е извършено тази сутрин, около 05:30 часа в игрална зала в Оряхово . Извършителят заплашил с нож крупие в обекта и отнел 3302 лева от оборота.  Задържаният за престъплението мъж е направил самопризнания и..

публикувано на 08.10.24 в 16:34

Подвижна секция ще има на изборите за кмет в Габровница

Назначиха една подвижна секция за извънредните избори за кмет в монтанското село Габровница . Вотът е на 20 октомври. Общинската избирателна комисия в Монтана назначи една подвижна секция от 6-ма членове за кметските избори в Габровница. Десет жители на селото са изявили желание да гласуват в домовете си поради невъзможност да отидат до..

публикувано на 08.10.24 в 15:06

"Дунавски изгрев" е новата книга на видинчанина Петър Петров

Краеведът от Видин Петър Петров издаде н ова книга със заглавие "Дунавски изгрев" . Изданието е сборник, в който авторът събира свои и чужди разкази, поезия, статии и афоризми от региона. Чрез книгата се старая да преоткривам видинската литературна история, каза  Петър Петров : "Те са едно богатство на нашия край и в техните творби са..

публикувано на 08.10.24 в 15:00

Монтана отбелязва Деня на архивиста с две изложби

Две изложби ще бъдат представени в Държавен архив - Монтана  на 10 октомври . Поводът е Денят на архивиста, който се отбелязва на тази дата. Събитието ще включва представяне на дигитална експозиция „Георги Йорданов - първият директор на Държавен архив - Монтана. Живот и дело“ по повод 95 години от неговото рождение и откриване на художествената..

публикувано на 08.10.24 в 14:24

Предстои туристически поход до местността Речка във Врачанско

Предстои поредното издание на похода до Речка , анонсираха организаторите от общинската управа във Враца. За поредна година деца и младежки от учебните заведения в града ще се включат в похода до местността Речка, който ще се проведе на 12 октомври (събота). Началото е в 08:00 часа, пред паметника "Лъвчето", откъдето участниците ще..

публикувано на 08.10.24 в 12:30