Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пъстрина Николово победи категорично Ком Берковица

Снимка: РАДИО ВИДИН

Пъстрина 2012 /Николово/ победи с 4:0 при гостуването си Ком /Берковица/ в среща от 6-ия кръг. Успехът изкачи Пъстрина на върха във временното класиране на четвърта монтанска футболна дивизия. Два гола за тима от Николово наниза Деян Петров /7, 79/, а по веднъж бяха точни Владислав Иванов /23/ и Вергил Ангелов /67/.

Ето и останалите резултати от кръга:

Пъстренец /Долно Белотинци/ - Селияк /Стубел/ 3:4, Вихър /Николово/ - Вършец 5:0, Син стрел /Крапчене/ - Миньор-Кипровец /Чипровци/ 0:1, Расово – Ботев /Кобиляк/ 3:0 сл /срещата е прекратена в 6-та минута, след като гостите останали с 6 души/. Дербито Бойчиновци – Шурданица /Георги Дамяново/ е отложено по искане на домакините, заради болни състезатели.

С актив от 16 точки Пъстрина е начело. 15 има Шурданица, а с по 10 са Вихър /Николово/, Бойчиновци, Миньор – Кипровец /Чипровци/ и Селияк /Стубел/.

Снимката е илюстративна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Четири старта предстоят на врачанския пилот Мартин Стоянов

Българската надежда в автомобилния спорт - врачанинът Мартин Стоянов ще се присъедини към Stratoracing Team и ще се състезава за купата на Predator's Cup. На 15-годишния Мартин му предстоят четири състезателни уикенд серии на големи италиански писти.  Първите са през прочивните дни (31 август-1 септември) на Autodromo Vallelunga. Предстоящото..

публикувано на 31.08.24 в 16:11

Враца посреща тенисисти от страната

Враца отново ще е домакин на турнир по тенис на корт, съобщиха от общинската управа. За поредна година обновените кортове в града ще приемат тенисисти от страната. Състезателите ще се съревновават в двудневен турнир за купата на "Кмета на Враца".  Събитието ще проведе в периода 31 август - 1 септември. Откриването е на 31 август, от 9.00 часа...

публикувано на 31.08.24 в 08:43

"Ботев" Враца падна у дома

"Ботев" Враца загуби с 0:3 домакинството си срещу "ЦСКА 1948" в мач от 7-ия кръг на Първа футболна лига. Бирсент Карагерен откри резултата още в 8-а минута при ужасяваща грешка в отбраната на домакините, а след това Евгений Сердюк наказа още два пъти врачани за крайното 0:3. "Ботев" имаше няколко възможности да приключи мача поне с почетен гол, но..

публикувано на 31.08.24 в 08:00

"Локомотив" (Мездра) приема "Ювентус 95" (Малчика)

"Локо" (Мездра) ще бъде домакин на футболната среща с "Ювентус 95" (Малчика) от първия кръг на първенството в Северозападната Трета лига - сезон 2024/2025 година.  Мачът ще бъде ръководен от съдийска бригада от Монтана: главен рефер - Петър Иванов, с асистенти - Веселин Найденов и Валентин Георгиев. Четвърти съдия е Росен Гановски от Враца, а дежурен..

публикувано на 30.08.24 в 14:52

"Монтана" взе под наем нападател от "Славия"

Футболният "Монтана" взе Мартин Сораков, който идва от столичния "Славия" и ще остане на стадион "Огоста" до края на сезона. 20-годишният младеж ще бъде преотстъпен.  Сораков освен за "Славия" има и една година игра за "Крумовград". Същевременно стана ясно, че крилото на "Монтана" Стивън Кирилов е претърпял операция на коляното на десния крак в..

публикувано на 30.08.24 в 07:54
Крум (вдясно на снимката) заедно с по-големия си брат Самуил

Дете от Мездра с призово място на шахматния турнир "Морско конче"

Дете от Мездра спечели спечели 2-ро място в турнира по класически шахмат "Морско конче" , който се проведе в националната спортна база "Спортпалас" край Варна. 7-годишният Крум Генов участва в категория за деца до 8-годишна възраст. Това е най-старият традиционен детски турнир и през тази година е със статут на национална купа, каза за Радио..

публикувано на 29.08.24 в 16:31

"Локомотив" (Мездра) с победа на областен полуфинал на турнира за Купата на България

"Локомотив" (Мездра) победи  "Септември" (Гложене) с 3:1 в полуфинал на област Враца от турнира за Купата на България.  "Железничарите" започнаха срещата малко лежерно и в 15-та минута  Георги Манолиу от гостите излезе сам срещу вратаря и го преодоля за 0:1. Момчетата на новия треньор Николай Нинов веднага вдигнаха оборотите и само след  2..

публикувано на 29.08.24 в 12:05