Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейболистите на Монтана победиха "Марек"

5
Снимка: Любо Андреев

Волейболистите на Монтана постигнаха втора победа на турнира в зала "Младост". В късния мач снощи, момчетата на треньора Даниел Пеев се наложиха с 3:1 гейма над "Марек Юнион Ивкони" /Дупница/. "Марек" спечели първата част с 25:21 точки. Монтанци допуснаха доста грешки на блок, докато съперникът им бе безпогрешен. Домакините успяха да сведат преднината на "Марек" до 2 точки, но за повече силите не им стигнаха. В следващите части момчетата на Пеев се стабилизираха и затвориха следващите три гейма на 20, 22 и 19 точки.

Ето какво сподели след мача наставникът на Монтана Даниел Пеев:

"При всички положения сме далеч от необходимото ниво. За мен е разбираемо и донякъде очаквано, но мисля, че дори в хода на самия мач успявахме да си подобрим играта...Ясно, че тези момчета, които бяха болни, не могат да изкарат такъв мач само те и трябва да ги поздравя за усилията, които полагат. Наистина им дойде тежичко." 

Максим Сапожков игра цял мач и записа 26 точки за победителите.

Днес в зала "Младост" ще се играят последните два мача. От 16 часа "Марек" срещу "Ботев" /Луковит/, а от 18.30 часа спорят отборът на Монтана и "Славия".





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Видински атлети с успешно представяне на Националния шампионат в Стара Загора

Състезателите на видинския клуб "Радуканови" завоюваха два медала на Националния шампионат под 20 години в Стара Загора. Васил Антонов, Георги Петков, Божидар Димитров и Цветомир Цеков заслужиха сребро на щафетата 4х100 с резултат 43.35 секунди, Георги Петков спечели бронз на 100 метра с резултат 10.61 секунди. Треньорът на младите атлети Мирослав..

публикувано на 30.07.24 в 15:03

"Монтана" гостува днес на "Локомотив" Горна Оряховица

Футболистите на Монтана имат първо гостуване за новия сезон на Втора лига. Тази вечер момчетата Танчо Калпаков излизат срещу новакът "Локомотив" Горна Оряховица. Предстои ни много тежък двубой, каза  треньорът на  : "Надяваме се да сме готови. Домакините се завръщат в професионалния футбол след известно прекъсване. Предполагам, че заради това ще..

публикувано на 30.07.24 в 14:45

"Локо" Мездра ще играе контрола с израелци

В четвъртата си контрола отборът на "Локомотив" Мездра се изправя срещу израелския "Апоел Кфар Саба", като проверката е насрочена за тази сряда от 18:30 в Правец.  В предходните си контроли "Локомотив" Мездра записа равенство с отбора на ЦСКА III София - 1:1 в Мездра, загуби на "Герена" от Левски II София с 2:0 и в третата си проверка, играна в..

публикувано на 29.07.24 в 15:15

Габи Николова ще играе отново за "Монтана"

Габриела Николова отново ще бъде част от женския баскетболен тим на "Монтана". 27-годишната състезателка за трети път в кариерата си ще облече екипа на "монтанчанки". В последната година Николова игра в португалския "Депортиво Ешкола" Франсиско Франко, където записа средно по 8.8 точки, 6 борби и 1.6 асистенции за 22 мача. Преди да напусне..

публикувано на 29.07.24 в 13:24

"Бдин" загуби с 1:3 от "Тимок" Зайчар първата си контрола

На стадион "Георги Бенковски" във Видин "Бдин" отстъпи с 1:3 на "Тимок" от съседния сръбски град Зайчар в контролна среща от предсезонната подготовка на двата отбора. Гостите владееха инициативата в първите минути на мача, а бдинци разчитаха на дълги извеждащи подавания, които не затрудняваха защитата на "Тимок". Личеше, че домакините все още са в..

публикувано на 28.07.24 в 20:57

Баскетболният отбор на "Монтана" със силна селекция

Женският баскетболен тим на "Монтана" направи много силна сина селекция. През лятото бяха привлечени пет нови състезателки. Наставникът Преслав Пешев ще разчита на много млади и много опитни баскетболистки: "Доволни сме, опитваме се точно това да направим да я има спойката между младите и опитните. Разбира се търсим и състезателки, които..

публикувано на 28.07.24 в 16:30

"Златните момчета" от Козлодуй с медали от международен турнир

Състезателите от спортен клуб "Златните Момчета" Козлодуй се представиха отлично на международен турнир по кикбокс. Надпреварата "Spirit of fight" ("Духът на борбата") се проведе в морската ни столица Варна, където младите състезатели на треньора Георги Вачев отново показаха класа. Цветимир Иванов спечели шампионския пояс, като не остави никакъв шанс..

публикувано на 28.07.24 в 15:00