Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Врачанският "Ботев" с четири контроли по време на подготовката

Снимка: Жоро Александров

Отборът на "Ботев" Враца ще изиграе 4 контроли по време на лагера в Балчик. Противниците  и датите са определени. Спарингите ще се изиграят между 17 и 29 януари, когато елитният тим ще се готви край морето. На 20.01 "Ботев" среща "Добруджа", като теренът, на който ще се изиграе проверката още не е уточнен. Три дни по-късно, на 23 януари, врачани ритат срещу балчишкия "Черноморец". Любопитна подробност е, че двата тима са съперници в 1/8 финалите от турнира за купата на България, като мачът за трофея е между 2 и 4 март във Враца. На 27 януари "Ботев" играе срещу "Черно море", а два дни по-късно, на 29.01, мери сили с другия варненски тим "Спартак". След края на лагера в Балчик врачани се връщат у дома, за да изчакат подновяването на кампанията. Сигурни засега са 2 контроли. На 2 февруари врачани ще мерят сили с ЦСКА, като мачът най-вероятно ще е в София, а три дни по-късно на 5 февруари е контролата с "Литекс".





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

С турнир по хандбал започва юбилейното издание на "Мездра май"

На 6 май - Гергьовден и Ден на Мездра официално ще бъдат открити 50-ите Юбилейни празници на културата "Мездра май".  По традиция в празниците се включват най-разнообразни събития. На 1 май /сряда/ ще се проведат първите от тях. От 10:00 часа в Мездра ще стартира Шестият турнир по мини хандбал „Малки локомотиви“. Състезанието ще се състои на..

публикувано на 30.04.24 в 10:18

"Ботев" Враца ще играе срещу "Витоша" при ветераните

Футболните ветерани на "Ботев" Враца си уредиха среща с бистришките "тигри", в чиито редици редовно играе бившият премиер и партиен лидер Бойко Борисов. Жребият срещна на полуфиналите от надпреварата "Витоша" Бистрица и "Ботев". В другия мач, в който ще бъде определен финалистът, противопоставя "Ботев" Пловдив и варненския "Черно море". Очаква се през..

публикувано на 29.04.24 в 12:13

Благотворителен турнир по мини футбол организират в Лехчево

Благотворителен турнир по мини футбол "Лехчево къп" организират в монтанското село Лехчево. Турнирът ще се проведе на 3 и 4 май, а събраните средства ще са за лечението на онкоболен волейболист.  Инициативата е на трима приятели, идеята ни е турнирът да се превърне в традиция около великденските празници, каза Томи Валериев , един от..

публикувано на 29.04.24 в 12:00

"Ботев II" падна от "Етър II"

Дубълът на врачанския Ботев писа поредна загуба в Северозападната трета лига. Този път селекцията на Ивайло Димитров загуби с 1:2 гостуването си на дублиращия тим на Етър. Решаващото попадение падна минути преди края на двубоя, но не изненада никого, тъй като Ботев се намира на 15-ата позиция, а „болярите" са шести в таблицата. Малко след началото на..

публикувано на 28.04.24 в 15:21

"Локо" Мездра с категорична победа над "Дреновец"

Локомотив (Мездра) премина с пълна пара у дома през едноименни тим на Дреновец с 4:0 в срещата от 25-ия кръг на Северозападната Трета лига. Гостите удържаха нулевото равенство до края на първото полувреме. Васил Калоянов откри резултата чак в края на първата част след подаване на Сергей Георгиев. Той пък удвои в 71-ата минута с мощен удар от..

публикувано на 28.04.24 в 15:18

"Ботев" Враца би "Пирин" и мечтае за бараж

Ботев (Враца) съхрани шансовете си за оставане в елита след важна победа над Пирин с 2:1 като гост в първи плейофен мач. Срещата в петък започна ударно за домакините от Благоевград и те успяха да поведат още в 8-ата минута, когато Иван Тасев се възползва от грешка на Меси Биатомусока и успя да прониже мрежата на Красимир Костов. След гола гостите..

публикувано на 28.04.24 в 15:11

"Бдин" отстъпи с 0:1 на "Литекс" във Видин (СНИМКИ)

"Бдин" Видин загуби с 0:1 от "Литекс" Ловеч в равностоен мач от 30-ия кръг на Втора лига. На стадион "Георги Бенковски" двата отбора предложиха динамичен футбол, технични отигравания и хубави атаки. Единственото попадение отбеляза Сулиман Абдулганию в 61-ата минута. Вече изпадналият в Трета лига отбор на "Бдин" игра за честта си в този двубой и с мисъл..

публикувано на 28.04.24 в 10:25