Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Биорезонансна диагностика предлагат в община Кула

Снимка: Христела Александрова

От медицинска лаборатория, която извършва биорезонансна диагностика са се обърнали към Община Кула, за осигуряване на подходящо помещение, където желаещите граждани на общинната да могат да се тестват с този нов съвременен метод. Фирмата ще извърши тестването при набиране на достатъчно желаещи. Биорезонансната диагностика дава резултат за моментното здравословно състояние на организма по органи и системи, както и за наличие на всички видове паразити (вируси, бактерии, плоски и кръгли червеи, гъбични и едноклетъчни паразити) и енергийно състояние на организма. Диагностиката се извършва с професионална апаратура. Този най-съвременен подход за диагностика съчетава знанията на източната медицина за холистично здраве на човешкия организъм и достиженията на медицинската науката, кибернетика и биофизиката. Биорезонансния апарат дава подробна информация за състоянието на всички органи и системи в човешкото тяло, за определяне на тяхното моментно състояние и причината за зараждане на болестта.

Изследват се витамини и минерали. Недостигът само на един микроелемент може да наруши цялата верига от важни биохимични процеси в организма. А често ни липсва не само един витамин или микроелемент, без дори да подозираме. Предимствата на биорезонансното тестване са:

-  Методът е универсален, максимално удобен и не изисква предварителна подготовка

-  Позволява да се видят даже и незначителни патологични състояния

-  Безопасен е за всеки, даже за бременни и кърмещи жени и лица с кардиостимулатори

-  Позволява да се контролират в динамика тестваните състояния и да се сравняват с предишни резултати

-  Възможно е индивидуално да се подбират оздравителни препарати.

За записване е посочен телефон, който е посочен във Фейсбук страницата на Община Кула.


Вижте още

Стотици декоративни цветя ще красят центъра на Мездра

В навечерието на Международния ден на Земята (International Mother Earth Day) - 22 април, служители на Общинско предприятие "Чистота" започнаха засаждане на стотици декоративни цветя в централната градска част на Мездра, съобщават от общинската администрация. Акцията е традиционна, а целта е да се придаде по-приветлив облик на обществените места в..

публикувано на 15.04.21 в 13:45

190 души с COVID-19 се лекуват в болници във Врачанско

Нови 55 случаи на заразени с COVID-19 от област Враца  са регистрирани  в Единния информационен портал з а вчерашния ден. За изминалите 24 часа са починали 5 души с коронавирусна инфекция. Всички те са били лекувани в болнични заведения в областта,  съобщават от Регионалната здравна инспекция.  3 003 са активните случаи към момента във..

публикувано на 15.04.21 в 10:51

В Монтана поставени под карантина посещават КАТ и паспортната служба

За четири случая на нарушена карантина в област Монтана през вчерашния ден, съобщават от полицията. Жена на 36 години от село Безденица, не е открита на адреса, на който е трябвало да прекара карантинната мярка против разпространението на COVID-19. Другите три случая са установени, след като карантинираните са поискали услуги от различни институции на..

публикувано на 15.04.21 в 10:25

191 са активните случаи на COVID-19 в област Видин

17 души с положителни проби за COVID-19 са  регистрирани  в област Видин  за изминалото денонощие, по данни на регионалната здравна инспекция.  13 от случаите са в община Видин и по два в общините Белоградчик и Кула. Още 19 души, положителни за коронавирус, са оздравели. Трима от тях са лекувани и изписани от болниците във Видин и..

публикувано на 15.04.21 в 10:01

Задържан е крадец на кошери

След оперативно-следствени действия на служители на полицията в Криводол е установено и задържано лицето, което откраднало 24 пчелни кошери в землището на село Уровене, община Криводол. Деянието  е извършено в периода от 10 април до 12 април. Извършител е 39-годишен мъж от град Монтана, който е задържан за 72 часа. 

публикувано на 15.04.21 в 09:36

Маратон на четенето в училище "Христо Ботев" в Мездра

Изявите на читалищната библиотека в Мездра продължиха в класната стая на 4 "б" клас от ОУ "Христо Ботев" с учител Христина Иванова и гост Силвия Петкова -секретар на МКБППМН, Димитрина Иванова- завеждащ детския отдел на библиотеката. Силвия Петкова разказа за професията си като даде примери със случки от професионалното си ежедневие и подчерта как..

публикувано на 15.04.21 в 09:26

110 са новите с COVID-19 в Северозапада, още 600 са ваксинирани

2517 са новите случаи на коронавирус у нас или 16,5 процента от направените 15 300 теста през изминалото денонощие. Данните на Единния информационен портал показват лек спад в броя на пациентите с Covid-19, които се нуждаят от болнично лечение. Новите случаи в област Видин са 18, във Враца 55, в Монтана 37. Ваксинираните през последното денонощие са близо..

публикувано на 15.04.21 в 07:44