Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Обявен е конкурс за директор на ДГ "Иглика" в Белоградчик

Снимка: Радио ВИДИН, архив

Детска градина „Иглика“ в Белоградчик търси да назначи директор. Обявата е публикувана на сайта на Община Белоградчик. Кандидатите трябва да са с висше образование и минимална образователно-квалификационна степен– магистър. Приемат се специалности в област на завършено образование Педагогически науки. Може да се кандидатства и със специалност от професионално направление „Педагогика” с присъдена професионална квалификация „педагог” и/или „детски учител”, „детски и начален учител”, както и специалност от друго професионално направление с присъдена квалификация „Учител” и допълнителна професионална квалификация „детски учител”.

Изисква се минимален професионален опит от 5 години учителски стаж. Допълнителни квалификации като компютърна грамотност и други документи, удостоверяващи професионална квалификация, са предимство.

Конкурсът ще се проведе на два етапа: тест и интервю. Необходими документи за кандидатстване са заявление за участие в конкурс (по образец), професионална автобиография, копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителна квалификация, копия от документи, удостоверяващи продължителността на учителския стаж – трудова книжка, служебна книжка, осигурителна книжка,  копие от свидетелство за съдимост (в срок на валидност), свидетелство за предварителен медицински преглед във връзка с кандидатстването за заемане на длъжността директор на детска градина и удостоверение от психодиспансер. Конкурсните условия могат да се получат безплатно от всеки кандидат за участие, от Информационният център на община Белоградчик. Документите ще се приемат в 30 дневен срок от обявяването – до 17.00ч. на 23.02.2021г.


Вижте още

Снимката на 24 февруари 2021 година

Символична първа  копка  на нова производствена сграда бе извършена днес, в база на видинска машиностроителна фирма. Инвестицията е за над 3 млн. лева. Новото производство първоначално ще осигури 20 нови работни места, като се предвижда броят им да нарасне до 50. До две години  магистралата  Видин- Ботевград трябва да е готова. Това заяви..

публикувано на 24.02.21 в 17:55

Розови фланелки облякоха социални служители в Седмицата на толерантността

Центърът за обществена подкрепа в Белоградчик се включи в инициативата Седмица на толерантността във връзка със  Световния ден на розовата фланелка против тормоза в училище. Консултациите с децата са насочени към разговори за толерантността и приятелството, както и за агресията в училище. Във фоайето на Центъра е поставена розова фланелка, на която..

публикувано на 24.02.21 в 17:16

Жена и мъж на съд за шофиране след употреба на наркотици

Обвиняеми за шофиране на след употреба на наркотични вещества ще бъдат съдени, съобщават от Апелативна прокуратура София. Става въпрос за мъж на 32 години с инициали Б.Р. и жена на 27 години, с инициали Т.Ч.  Според обвинителния акт мъжът е спрян за проверка на  28.01.2021 г., в местността "Алимана" в района на село Новоселци, след като видимо..

публикувано на 24.02.21 в 16:38

Музикален урок в Симфониета Видин

Петокласници от училището по изкуствата "Св. Св. Кирил и Методий" във Видин присъстваха на концерт на Симфониета Видин с обучителна цел. Децата бяха запознати с историята на музикалните инструменти и тяхното развитие. Също така успяха да чуят как звучи всеки един от тях, благодарение на възпроизведени от оркестъра откъси на музикални..

публикувано на 24.02.21 в 16:28

Зелен коридор за желаещи да се ваксинират бе разкрит в Лом

Общинското дружество "ДКЦ-1 Лом“ започна безплатна ваксинация срещу COVID-19 за всички, които желаят да им бъде поставена ваксина. Имунизацията се извършва в сградата на лечебното заведение с доставената от РЗИ партида ваксини на Astra Zeneka/Oxford. Диагностично-консултативният център разкри имунизационния кабинет още в първата фаза на..

публикувано на 24.02.21 в 15:59

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на пътя Видин- Ботевград

До две години магистралата Видин- Ботевград трябва да е готова. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който днес неочаквано инспектира хода на строителните работи, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, областния управител на Видин..

публикувано на 24.02.21 в 15:45

Видинският Областен информационен център се отчете за 2020 година

Работата с бизнеса, младите хора и общините е водещ акцент в дейността на Областен информационен център- Видин през изминалата 2020 година. Това бе отчетено на днешната среща на екипа на центъра с медиите. Управителят Мариела Савкова, представи продуктите на дейността им и целевите групи, които са били във фокуса на тяхна работа. "Статистиката за 2020..

публикувано на 24.02.21 в 15:08