Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дубълът на "Ботев" приема "Локомотив"

Снимка: Петко Котларски

В среща вече без значение за класирането му, "Локомотив" Мездра гостува днес от 18.00 часа на "Ботев" Враца-2 в среща от първенството на Северозападната трета лига. Врачани са 4-ти в класирането с актив от 57 точки и голова разлика 63:42, а мездренчани са 11-ти с 43 точки и голова разлика 44:44.

Срещата ще бъде ръководена изцяло от видинчани - главен съдия Николай Недков с помощници още двама Николаевци - Щирков и Чоков. 

Четвърти съдия ще е Даниел Иванов, а делегат Еней Кузманов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев" е пред дилема къде да посрещне "Лудогорец"

"Ботев" (Враца) търси решение за това къде да посрещне "Лудогорец" в следващото си домакинство. Шампионите гостуват по програма на 29 септември от 21:15 часа, а срещата е от програмата на 11-ия кръг. Заради проблемите с тревното покритие, стадион „Христо Ботев“ във Враца със сигурност няма да посрещне двубоя с разградчани. Пред..

публикувано на 24.09.24 в 14:00

"Локомотив" (Мездра) загуби от "Етър" в Търново

Вторият отбор на " Етър " (Велико Търново) победи неочаквано у дома "Локомотив" (Мездра) с 2:1 и вече има актив от 3 точки. Срещата бе последна  от четвъртия кръг на Северозападната Трета лига.  Момчетата на Николай Нинов  стартираха убедително в двубоя и Сергей Георгиев материализира предимството им с попадение с глава след центриране на..

публикувано на 24.09.24 в 13:12

Крумовград не остави шанс на Ботев (Враца)

Крумовград разби Ботев (Враца) в домакински мач от 9-ия кръг на Първа футболна лига.  "Синьо-жълтите" надвиха врачани с 3:0 на футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" в Пловдив. Срещата започна по-добре за отбора домакин. В 33-ата минута това даде резултат, когато Рафаел Фуртадо засече центриране на Серкан Юсеин - 1:0. 2 минути след началото..

публикувано на 24.09.24 в 08:32

Спортен клуб "УШУ Монтана" с медали от международен турнир в Сърбия

Спортен клуб "УШУ Монтана" спечели общо 18 медала от 19-ия Международен открит турнир по Кунгфу – Ушу в Сърбия, съобщиха от клуба. Състезанието по китайски бойни изкуства се проведе на 21 септември в град Нови Бечей. Участваха състезатели от 9 държави: Босна и Херцеговина, България, Египет, Италия, Ливан, Република Сръбска, Сърбия,  Украйна и..

публикувано на 23.09.24 в 16:05

"Локомотив" Мездра гостува на "Етър" във Велико Търново

В последна среща от 4-ти кръг на Северозападната Трета лига днес от 17:00 часа "Локомотив" /Мездра/ гостува на "Етър" Велико Търново/. „Виолетовите” са последни в класирането без спечелена точка и голова разлика 2:12 гола. „Железничарите” с мач по малко за сега са 4-ти със 7 точки и голова разлика 9:2. Победа би ги изстреляла на върха в класирането, но..

публикувано на 23.09.24 в 10:23

30 медала и 8 купи спечелиха гребците на "Бонония" Видин този сезон

Успешен сезон изпраща видинският клуб по гребни спортове "Бонония". От държавния отборен шампионат и от държавните индивидуални шампионати в различните възрасти състезателите на клуба спечелиха 8 купи и 30 медала, от които 7 златни, 8 сребърни и 15 бронзови. "На фона на това, което бяхме предвидили, се представихме отлично. До юноши старша възраст..

публикувано на 22.09.24 в 17:20

Враца се включи в кампанията „Подкрепа за българските капитани!"

Ботев /Враца/ стана поредният отбор, който се включи в кампанията „Подкрепа за българските капитани!". Тя е посветена на моряците Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха задържани заедно с кораба „Galaxy Leader" на 19 ноември м.г. Врачани веднага откликнаха на молбата да подадат ръка на каузата. Направиха го чрез новия си треньор Христо Янев. През..

публикувано на 22.09.24 в 15:32