Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Има такъв народ" с нов областен координатор във Видин

Иво Атанасов (вдясно), който до сега временно изпълняваше длъжността, представи новия областен координатор
Снимка: Радио Видин

Милен Милечв е избран за областен координатор на партия "Има такъв народ" в област Видин. Той има богата спортна кариера като състезател по самбо. Професионалният му път е преминал през Община Видин  като финансов директор.  Бил е два мандата общински съветник. Бил е и член на ГЕРБ, но е напуснал, заради несъгласие с тогавашния областен координатор, разказа той по време на представянето си:

"Членството ми прекъсна, докато в качеството ми на общински съветник, вечерта преди да гласуваме бюджета на тогавашния кмет Герго Гергов, групата, към която бях и аз, беше взела решение да гласува против бюджета, тогавашния областен координатор на ГЕРБ и депутат Владимир Тошев ми се обади по телефона и каза, че трябва да гласуваме "за"."

Като областен координатор Милчев си поставя за основна цел да бъде близо до хората от Видинския край:

"Като областен координатор на "Има такъв народ", смятам да вложа всичко от себе си, да нямам почивен ден, да се срещам с хората постоянно на територията на цялата област. Апелирам всеки, който припознае нас като алтернативата, като начина да се променят нещата в страната като цяло, а защо не и на територията на  Видин. Нека ни потърси!" 

Досега временно изпълняващ длъжността областен координатор на партията бе Иво Атанасов, който беше депутат в 45-ото и 46-ото НС . 

Вижте още

38 са новите случаи на коронавирус в Северозапада

1000 са новите случаи на коронавирус у нас през изминалото денонощие. Близо 18 процента са положителните проби от направените 5683 теста. 86,6 на сто от новите случаи за деня не са ваксинирани, сочат данните на Единния информационен портал. 43 са починалите. От тях над 95% не са ваксинирани. Във Видинско новозаразените са 12, в област Враца- 23 и в..

публикувано на 18.10.21 в 08:20

Общинският съвет във Видин ще заседава днес

За днес е насрочено поредното заседание на Общинския съвет във Видин, след като в миналата седмица не се проведе, поради липсата на кворум. 23 точки са включени в предварително подготвения дневен ред за заседанието. Сред тях е и предложението за нова наредба за организация на движението. Предлага се и промяна в поименния списък за капиталови разходи. В..

публикувано на 18.10.21 в 08:00

В Девене помогнаха на Йовко, загубил дома си при пожар

Във врачанското село Девене събраха пари, за да осигурят нов дом за Йовко Ценов, чиято къща изгоря при пожар. Инцидентът стана през април, а веднага след случая от кметството в селото обявиха кампания в подкрепа на Йовко. Събрани са близо 6 хиляди лева, с които за него е закупена друга къща в селото, каза кметът Николай Мицов: "Ние..

публикувано на 17.10.21 в 17:10

Вокална група от Мездра е с награда за песен на руски

Вокална група "Детски свят" при Центъра за подкрепа на личностното развитие в Мездра с художествен ръководител Анета Петкова отново завоюва престижно отличие.  При първото си участие във фестивала, посветен на руската песен "Лей се, песен", който се проведе в София, младите таланти от Мездра грабнаха първо място за колективно изпълнение с песента..

публикувано на 17.10.21 в 13:04

Младежка инициатива предвижда зона без пластмаса в Монтана

Сдружение "Обществен съвет по образование – Алтернативна Монтана" спечели финансиране по инициатива на една от големите търговски вериги. Чрез проекта "Активни млади хора за ограничаване потреблението на пластмаса в Монтана" организацията ще се опита да промени нагласите на хората в областния град към потреблението на пластмаса. Основна група..

публикувано на 17.10.21 в 12:08

Утре ще се проведе отложеното заседанието на Общинския съвет във Видин

За утре е отложено редовното заседание на Общинския съвет във Видин, след като в началото на седмицата не се проведе поради липсата на кворум.  23 точки са включени в предварително подготвения дневен ред за заседанието. Сред тях е и предложението за нова наредба за организация на движение. Предлага се и промяна в поименния списък за капиталови..

публикувано на 17.10.21 в 11:02

Във Видин PCR тестовете вече се правят и в събота

Лабораторията за PCR тестове във видинската болница вече работи и в събота, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Ивета Найденова: "Въпреки недостига на персонал, успяхме да направим един график, за да подобрим диагностичния процес в събота PCR- лабораторията да работи. Освен  че улеснява нашата диагностика и лечението на..

публикувано на 17.10.21 в 09:17