Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Баскетболистките на Монтана с нова категорична победа в първенството

Снимка: Любо Андреев

Баскетболистките на Монтана победиха с 93:60 точки у дома столичния Шампион 2006. Така момичетата на треньора Мануел Марков – Мъни са лидер без загубен мач в женското първенство. Марков даде почивка на литовския си гард Санта.

Разликата в класите предреши изхода от мача в зала „Младост”, който с проведе без публика. След първата четвърт Монтана поведе с 33:16. На почивката преднината им бе от 17 точки.

Третият период мина отново под диктовката на домакинките. Резултатността на двата тима се вдигна през заключителните 10 минути, а срещата се доиграваше. Виктория Стойчева бе най-резултатна за Монтана с 20 точки. За Шампион с 13 завърши Ванина Василева.

В сряда Монтана е домакин на Бадел от Скопие в среща от Адриатическата лига. Мачът е от 18 часа, без зрители.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Помощна информация

Ние от Радио Видин разбираме, че всеки посетител на нашия Уеб сайт има различни потребности и умения. Бихме искали опитът Ви с нашия Уеб сайт да е приятен и ползотворен, независимо от Вашите способности или лично положение. Тази страница разглежда някои от настройките и действията, които можете да извършите във Вашия браузър, за да улесните работата си с..

публикувано на 22.02.11 в 15:02