Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев (Враца) освободи вратар и бранител

Снимка: Радио ВИДИН, архив

Ботев (Враца) се разделя с двама от играчите, които бяха в отбора през есента. Това са вратарят Николай Кръстев и бранителят Мартин Костадинов.  


Кръстев пристигна по спешност в клуба през септември, но така и не записа нито една минута. Така двете страни решиха, че е най-добре да се разделят. За Мартин Костадинов това е втори период във Враца, след като предишния сезон 2020/2021 го раздели между зелените от Северозапада и Арда (Кърджали). Сега обаче изигра само 3 мача, в които записа 63 минути. Юношата на Черно море (Варна) си тръгва от Враца като свободен агент. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Жена ще ръководи срещата между дубъла на ЦСКА 1948 и "Бдин"

Кристина Георгиева бе определена за главен съдия на срещата между втория отбор на ЦСКА-1948 и "Бдин" Видин тази събота. Асистенти ще й бъдат Асен Крумов и Иван Иванов. Четвърти съдия е Валентин Стефанов, а съдийски наблюдател - Стефан Иванов. Началото на срещата е от 18.00 часа, на 18 май, като двама играчи на "Бдин" Видин ще пропуснат мача поради..

публикувано на 16.05.24 в 12:59

Наказаха трима за мача "Локо" /София/ - "Ботев" /Враца/

Футболистът на врачанския "Ботев" Клери Сербер, който получи два жълти картона в последния мач на своя тим, ще пропусне следващата среща. Освен, че ще гледа по телевизията гостуването в София на "Локомотив", франзуцинът ще бъде глобен и с 400 лева – толкова е имуществената санкция, която му наложи дисциплинарната комисия на БФС след срещите от 32-ия..

публикувано на 16.05.24 в 08:29

Елитен рефер за дербито на стадион "Огоста"

Ивайло Стоянов бе назначен за главен съдия на дербито "Монтана" – "Септември"/София/ от 33-ия кръг на Втора лига. На елитния рефер ще му помагат Костадин Тановчев и Венелин Иванов.   Четвърти съдия е Иван Иванов.  За делегат от Спортно-техническата комисия на БФС изпращат Цветан Георгиев. Мачът на стадион "Огоста" е в понеделник от 15 часа.

публикувано на 15.05.24 в 12:04

Определиха съдиите за мача на "Ботев"

Никола Попов получи наряд да ръководи гостуването на "Ботев"/Враца/ на "Локомотив" в София. Двубоят от 33-ия кръг на Първа футболна лига е в петък и ще започне от 17.45 часа на стадиона в квартал "Надежда". На главния съдия ще помагат Георги Тодоров и Георги Минев, а наряд за четвърти рефер получи Мариян Гребенчарски. За спорните моменти ще отговарят..

публикувано на 15.05.24 в 11:34

Кимия Ализаде със златен медал от европейското по таекуондо

Натурализираната иранка Кимия Ализаде донесе първи медал за България.  Придобилата БГ-паспорт и станала врачанка състезателка стана европейски шампион по таекуондо в Белград.  В сръбската столица Ализаде направи фурор и спечели 10 рунда. Тя беше безупречна в категория до 62 кг при жените и заслужено се окичи със златния медал. Родената в Иран..

публикувано на 14.05.24 в 07:05

Ботев (Враца) все по-близо до спасението

Ботев /Враца/ спечели важни 3 точки по пътя към спасението си в елита, след като победи с 1:0 Хебър в мач от 32-ия кръг на Първа футболна лига.  Единственото попадение реализира Марко Мажуга в 33-та мин. Той реализира след асистенция на най-добрия за домакиите на терена Клери Сербер.  Французинът можеше и да се превърне в антигерой за своите, след..

публикувано на 13.05.24 в 22:05

Купа за видинчанки от държавното по джудо

Състезателките на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" заслужиха купа от Държавното отборно първенство по джудо за девойки младша възраст. На състезанието в Перник възпитаничките на старши треньора Пламен Петров победиха отбора на "Слава" Монтана, но след това отстъпиха на бъдещите шампионки от СК "Хаджи Димитър" Сливен. В репешажите обаче се наложиха над..

публикувано на 13.05.24 в 12:21