Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вратар остана три дни в "Левски" /Лом/

Снимка: Радио ВИДИН

Ферди Мюмюнов е напуснал лагера на "Левски 2020" /Лом/ в Сандански. Вратарят се присъедини към подготовката на тима в понеделник и два дни по-късно си е тръгнал. Причините са лични, поясни треньорът Венци Иванов:


"Изтъкна някакви причини, които са негови лични причини. Дойде на лагера, беше два дни с нас. Имаше намерение, както и ние, така и той, да работим заедно. В последствие му се появиха други неща, така че съобразихме се с неговото желание и това е към момента. Не виждам нищо драматично, тези неща съпътстват целия процес, така че имаме двама вратари и ще залагаме на тях към момента. Евентуално може трети вратар да се появи, но това допълнително ще го коментираме", обясни Венци Иванов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Достойно се представиха видинските самбисти на Световното в Ларнака

Трима състезатели на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" участваха в Световното първенство по самбо за кадети, юноши, младежи и девойки в Ларнака, Кипър. Симона Младенова остана на крачка от бронза. Класира се на 5-о място в категория до 65 килограма при девойки до 18 години. Виктор Вачков също завърши на 5-о място в бойното самбо, категория 75..

публикувано на 13.10.24 в 15:35

"Бдин" загуби гостуването си на "Янтра" с 1:4

"Бдин" Видин загуби с 1:4 от лидера в класирането "Янтра" в Полски Тръмбеш в среща от седмия кръг на Северозападната Трета лига. Видинчани откриха резултата още в 10-ата минута. След изпълнение на ъглов удар отбеляза Радослав Захариев. Съперникът обаче реагира много бързо. Момчил Кузманов изравни в 14-ата минута. В 20-ата Любомир Генчев направи пълен..

публикувано на 13.10.24 в 15:25

ММА боец от Монтана ще играе за известен клуб

Николай Атанасов подписа договор с една от най-големите организации по ММА в света "Брейв". Тя се ръководи от принца на Бахрейн, съобщи треньорът на Атанасов в СК "Бойни спортове" /Монтана/ Николай Цоков. За монтанския клуб Николай Атанасов се състезава 8 години. Има множество титли от родния шампионат и на европейски първенства.

публикувано на 13.10.24 в 15:01

Малки шахматисти от Мездра със златни медали

Братята  Крум и Самуил Генови, ученици в ОУ ”Иван Вазов” Мездра  спечелиха златни медали на завършилия в неделя  VI-и открит шахматен турнир "ПАВЛИКЯНИ" в Павликени. Крум Генов от 1. а клас е със златен медал в група 7-годишни и трети в Генералното класиране с деца от различна възраст до 13 годишни. Самуил Генов, 4. а клас - златен..

публикувано на 13.10.24 в 14:58

Врачанин е световен вицешампион по борба за ветерани

Юлиян Георгиев взе сребро, а отличието е пето за България от световното за ветерани в Пореч, Хърватия. На финала в своята категория българинът получи травма в рамото още в началото на срещата, въпреки това продължи, но не успя да обърне резултата. Казахстанецът Ясентай Кхапай бе повел с 2:0 след първата част, а след последния съдийски сигнал..

публикувано на 13.10.24 в 14:54

Злато и бронз за Мездра от Маратон София

На приключилия днес Софийски маратон на най-късата дистанция от 10 километра на подиума се качиха само българи, като двама от тях бяха състезатели на СК ”Атлет” Мездра с треньор Йоло Николов. Победата при мъжете е за мездренския представител Иво Балабанов с време 30:12 минути. Той изпревари Стоян Владков (31:04 минути) и по-малкия си брат, също..

публикувано на 13.10.24 в 14:52

"Монтана" с лесна победа над "Рилски спортист"

Баскетболистките на Монтана победиха с 84:66 точки Рилски спортист /Самоков/ в среща от първия кръг на женското първенство. В зала „Младост" домакинките не оставиха никакъв шанс на носителя на купата на страната. След 24:12 и 28:21 точки Монтана имаше преднина от 19 точки на почивката. Резултатна трета четвърт реши преждевременно мача. За успеха на..

публикувано на 13.10.24 в 14:47