Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски /Лом/ с три контролни срещи

Левски 2020 - Лом
Снимка: радио Видин

Левски /Лом/ ще изиграе три контролни срещи до началото на пролетния дял на шампионата на Втора лига, каза единият от треньорите Венци Иванов. По време на лагера в Сандански ломчани постигнаха три победи и равен в спарингите.


"Контролите са така, както ги знаете- на 2-ри, в сряда, играем със Спартак Плевен от 14 часа. Единствената промяна е датата на мача с Царско село- играем на 4-и, вместо на 5-и, в същото време в София. И последната ни контрола ще бъде във Враца срещу отбора на Ботев Враца.", допълни още Венци Иванов. 


Към момента ломчани ще разчитат на тези играчи, с които разполагат. 


"Това е групата, с която ще работим, не търсим други футболисти и естествено вие сте свикнали да чувате едно и също, но това е самата истина. Ако нещо евентуално излезе, което отговаря на нашите критерии и може да отговори на самия футболист, разбира се, че може да се случи нещо, но към момента сме се съсредоточили върху тая група, евентуално един вратар може да привлечем, но това е въпрос на време, към момента нищо конкретно няма", уточни треньорът Венци Иванов. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Достойно се представиха видинските самбисти на Световното в Ларнака

Трима състезатели на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" участваха в Световното първенство по самбо за кадети, юноши, младежи и девойки в Ларнака, Кипър. Симона Младенова остана на крачка от бронза. Класира се на 5-о място в категория до 65 килограма при девойки до 18 години. Виктор Вачков също завърши на 5-о място в бойното самбо, категория 75..

публикувано на 13.10.24 в 15:35

"Бдин" загуби гостуването си на "Янтра" с 1:4

"Бдин" Видин загуби с 1:4 от лидера в класирането "Янтра" в Полски Тръмбеш в среща от седмия кръг на Северозападната Трета лига. Видинчани откриха резултата още в 10-ата минута. След изпълнение на ъглов удар отбеляза Радослав Захариев. Съперникът обаче реагира много бързо. Момчил Кузманов изравни в 14-ата минута. В 20-ата Любомир Генчев направи пълен..

публикувано на 13.10.24 в 15:25

ММА боец от Монтана ще играе за известен клуб

Николай Атанасов подписа договор с една от най-големите организации по ММА в света "Брейв". Тя се ръководи от принца на Бахрейн, съобщи треньорът на Атанасов в СК "Бойни спортове" /Монтана/ Николай Цоков. За монтанския клуб Николай Атанасов се състезава 8 години. Има множество титли от родния шампионат и на европейски първенства.

публикувано на 13.10.24 в 15:01

Малки шахматисти от Мездра със златни медали

Братята  Крум и Самуил Генови, ученици в ОУ ”Иван Вазов” Мездра  спечелиха златни медали на завършилия в неделя  VI-и открит шахматен турнир "ПАВЛИКЯНИ" в Павликени. Крум Генов от 1. а клас е със златен медал в група 7-годишни и трети в Генералното класиране с деца от различна възраст до 13 годишни. Самуил Генов, 4. а клас - златен..

публикувано на 13.10.24 в 14:58

Врачанин е световен вицешампион по борба за ветерани

Юлиян Георгиев взе сребро, а отличието е пето за България от световното за ветерани в Пореч, Хърватия. На финала в своята категория българинът получи травма в рамото още в началото на срещата, въпреки това продължи, но не успя да обърне резултата. Казахстанецът Ясентай Кхапай бе повел с 2:0 след първата част, а след последния съдийски сигнал..

публикувано на 13.10.24 в 14:54

Злато и бронз за Мездра от Маратон София

На приключилия днес Софийски маратон на най-късата дистанция от 10 километра на подиума се качиха само българи, като двама от тях бяха състезатели на СК ”Атлет” Мездра с треньор Йоло Николов. Победата при мъжете е за мездренския представител Иво Балабанов с време 30:12 минути. Той изпревари Стоян Владков (31:04 минути) и по-малкия си брат, също..

публикувано на 13.10.24 в 14:52

"Монтана" с лесна победа над "Рилски спортист"

Баскетболистките на Монтана победиха с 84:66 точки Рилски спортист /Самоков/ в среща от първия кръг на женското първенство. В зала „Младост" домакинките не оставиха никакъв шанс на носителя на купата на страната. След 24:12 и 28:21 точки Монтана имаше преднина от 19 точки на почивката. Резултатна трета четвърт реши преждевременно мача. За успеха на..

публикувано на 13.10.24 в 14:47