Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локо" Мездра повали "Вихър" Славяново

Снимка: ОФК Локомотив Мездра

Трудна, но чакана и срещу солиден противник победа постигна Локомотив (Мездра) у дома. „Железничарите" победиха  с 2:1 Вихър (Славяново) в среща от 22-ия кръг на Северозападна Трета лига в оспорван и напрегнат двубой. В 20-ата минута гостите отбелязаха гол, но съдията не го зачете. В 37-ата минута топката беше подадена успоредно на голлинията и Пламен Венелинов я насочи в мрежата на Теодор Тодоров  за 1:0. Секунди преди почивката футболист на Локомотив игра с ръка и съдията отсъди дузпа, която Светослав Кръстев вкара за 1:1. В 63-ата минута съдията отсъди дузпа за мездренчани, която гостите оспорваха, няколко души от трибуните нахлуха на терена и играта беше прекъсната за 5-6 минути.Всичко обаче беше напразно, тъй като Венелинов пропусна. Секунди преди последната съдийска свирка  от невероятно малък ъгъл Антонио Йорданов вкара победното попадение за Локомотив.

Диан Попов започна срещата със следния състав: 89. Васил Вълчев, 3. Стоян Иванов, 5. Стефан Стефанов, 77. Васислав Димитров, 94. Ваньо Иванов, 8. Гроздан Илиев, 19. Николай Ганчев (капитан), 22. Светослав Валериев, 6. Пламен Венелинов, 10. Михаил Иванов, 27. Антонио Йорданов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Турнир по шах организират в Дунавци

Общоградски турнир по шах ще се проведе тази неделя, 11 август, в Дунавци . Състезанието ще се състои в читалище "Светлина". Участие могат да вземат местни любители на шаха, обясни за Радио ВИДИН Малин Младенов , инициатор на турнира:  "Състезанието е в неделя, от 09:00 часа. Намеренията са ни този турнир да бъде ежегоден. Целта ни е да го..

публикувано на 09.08.24 в 16:07

В Кула ще се проведе осмото издание на тенис турнира за аматьори

Осмото издание на турнира по тенис на корт за аматьори "Кула Оупън 2024 " ще започне на 17 август в Спортния комплекс в Кула. Спортното събитие ще се проведе в рамките на два дни, от 08:00 до 17:00 часа и е част от програмата на Кулския панаир.  Организатори на състезанието са Любомир Марков, Иван Иванов и Община Кула.  18 участници са се записали..

публикувано на 09.08.24 в 15:50

Започва "Кариана къп 2024"

Турнир по футбол "Кариана къп 2024" стартира през почивните дни в Ерден. Надпреварата се провежда в памет на собственика на "Кариана" – Милан Йосифов. "Бойчиновци", "Балкан" (Белоградчик), "Ружинци", "Шурданица" (Георги Дамяново) и домакините от "Кариана" ще спорят за купата. Турнирът започва утре, 10 август. От 18:00 часа е срещата "Балкан" –..

публикувано на 09.08.24 в 14:00

Ясна е програмата на "Ботев" (Враца) за два кръга

От Българския футболен съюз определиха графика с мачове в елитната футболна дивизия за още два кръга. Заради телевизионните права у нас програмата се прави на по-къси периоди, което е в тежест на треньорите на отборите от Първа лига при планиране на бъдещите си ангажименти с футболистите. Според утвърдената програма "Ботев" (Враца)..

публикувано на 09.08.24 в 13:00

Кимиа Ализаде зарадва Враца с бронзов медал от Олимпиадата

Кимиа Ализаде спечели исторически първи медал за България в таекуондото. Иранката, която има български паспорт, благодарение на адресната си регистрация във Враца, спечели бронза в категория до 57 кг, след като се наложи над №1 Луо Дзонгши от Китай. Ализаде се наложи с 2:1 рунда в битката срещу една от най-титулуваните състезателки в света. В първия..

публикувано на 09.08.24 в 12:45

Публиката се връща на стадион „Огоста“

Близо 1000 души изгледаха победата на "Монтана" над дубъла на "ЦСКА 1948" с 2:0. Добрите игри на момчетата на треньора Танчо Калпаков върнаха феновете по трибуните . От началото на кампанията от три мача "Монтана" у дома има равен 0:0 с "Марек" (Дупница) и победа с 2:0 над дубъла на "ЦСКА 1948", и категоричен успех с 3:0 при гостуването на..

публикувано на 08.08.24 в 12:30

Димитър Димитров свири на "Ботев" във Варна

Димитър Димитров получи наряд да ръководи следващия мач на врачанския "Ботев" . В понеделник, на 12 август, възпитаниците на Тодор Янчев гостуват на вицешампиона "Черно море". Мачът във Варна е от 21:15 часа на стадион „Тича“. На главния съдия Димитров ще му помагат Георги Минев и Тодор Вуков. Наряд за четвърти съдия получи Геро Писков, за ВАР..

публикувано на 08.08.24 в 12:00