Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Флашмоб зарадва любителите на танците и музиката в Лом

3
Снимка: Владимир Недев

Събитието се проведе на централния площад "Свобода" и в него взеха участие "Зумба фитнес Калиопа" и групата за хип хоп и модерни танци "Екстрийм". Калиопа Петрова, ръководител на едноименната фитнес формация, сподели какво я е накарало да се включи в инициативата.


"Решихме да направим това събитие с цел забавление. Да съберем по- голяма част от града на центъра, за да могат да се включат и млади и стари в една танцувална забава."


Един от малкото мъже, постоянен участник в "Зумба фитнес Калиопа", Веселин Николов бе сред организаторите на флашмоба. Неговата цел е да привлече колкото се може повече ломчани в подобни музикално- танцови прояви.


"Моето участие в "Зумба фитнес Калиопа” ме наведе на мисълта да запалим отново пламъчето в ломчани и да ги накараме да се раздвижат, да почувстват музиката, танца, веселието и радостта."- подчерта Веселин Николов.


За участниците в "Зумба фитнес Калиопа" това е поредния флашмоб, в който се изявяват пред ломчани. Тренировките с фитнес формацията са достъпни за всички, без ограничения на възрастта, сподели още Калиопа Петрова




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Снимката на 13 август 2024 година

Участници в международната регата ТИД пристигнаха от Ново село във Видин.  Лагерът е разположен до крепостта "Баба Вида". Видин е втората спирка от българския участък. Започна цялостното  асфалтиране  на "Бистрец" и скоро кварталът край Враца ще бъде напълно преобразен, съобщиха от общинската управа.   От вчера стартираха..

публикувано на 13.08.24 в 18:05

Прокуратурата обвини жителка на село Лехчево за телефонна измама

30-годишна жителка на село Лехчево е привлечена в качеството на обвиняема по досъдебно производство на Районна прокуратура – Монтана за въвеждане в заблуждение с цел имотна облага. На 11.08.2024 г. на ул. „Д-р Стамен Илиев“ в гр. Монтана, след предварителен сговор с неизвестни съучастници, тя участвала като помагач в измама на жена...

публикувано на 13.08.24 в 17:02

Риболовен турнир за хора с увреждания ще се проведе на язовир "Огоста"

Турнир по спортен риболов за хора със зрителни увреждания ще се проведе този четвъртък на язовир "Огоста" в Монтана. Спортното мероприятие е финансирано от Агенцията за хора с увреждания и се изпълнява от Спортен клуб "Феникс" към Съюза на слепите в Монтана, съобщи регионалният председател на Съюза на слепите  Ива Петкова .  "В..

публикувано на 13.08.24 в 16:55

Земляци от село Гаганица се събират на среща

Традиционна земляческа среща ще се проведе в събота, 17 август, в берковското село Гаганица . Тя се организира за 11-а поредна година, информира Емил Миладинов , кмет на населеното място: "Миналата година присъстваха 200 човека, бяхме в един салон, но тогава беше със записване, понеже бяхме подсигурили на всеки куверт. Тази година ще го правим..

публикувано на 13.08.24 в 15:36

Тече ремонт на улици и тротоари в квартал на Белоградчик

С изцяло ремонтирана улична мрежа ще бъде квартал "Чачин камък" в Белоградчик. Това съобщи кметът Боян Минков : "В момента извършваме цялостно преасфалтиране на улици и подмяна на нови тротоари в най-стария и един от големите квартали в града - "Чачин камък" и още една улица в друг квартал. Като цяло голяма част от улиците в Белоградчик ще..

публикувано на 13.08.24 в 15:34

Още четири инфраструктурни проекта в община Мездра ще получат финансиране

Още четири приоритетни инфраструктурни проекта, разработени от Община Мездра и внесени за одобрение в Министерството на финансите, ще получат финансиране от държавния бюджет за тази година, съобщават от местната администрация. Това стана ясно след като в „Държавен вестник“ беше обнародван Законът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет..

публикувано на 13.08.24 в 15:06

Възстановено е движението по пътя Видин-Брегово

Възстановено е движението по второкласния път  Видин – Брегово в района на Брегово, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". То се осъществяваше в една лента заради пътно-транспортно произшествие  по-рано през деня   . 

публикувано на 13.08.24 в 14:57