Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Издирват младеж за криминално престъпление във Враца

Снимка: ОДМВР Враца

Полицията във Враца издирва млад мъж. Според разпространеното съобщение той е извършил криминално престъпление на територията  на града. Издирваният е заснет от камера в района на автогарата.


Ако имате повече информация за издирвания  можете да подадете на тел. 112; телефон в ОД МВР Враца - 092/692 318, или в най-близкото поделение на МВР


По публикацията работи: Гергана Панова
Вижте още

Снимката на 4 юли 2022 година

В навечерието на професионалния празник на служителите в МВР- 5 юли, на тържествена церемония бяха отличени 99 служители на ОДМВР- Видин и 28 служители на РДПБЗН-Видин. Министърът на вътрешните работи е наградил с "Почетен знак на МВР - II степен" старши комисар Петър Коцин - директор на ОДМВР-Видин. В ОДМВР Монтана бе проведено тържествено..

публикувано на 04.07.22 в 18:10

Белоградчик посрещна Пробега на мира

Пробегът на мира пристигна в Белоградчик. На Централния градски площад, участниците в инициативата бяха посрещнати от Антон Трифонов, заместник- кмет на Общината. Капитанът на Пробега Садананд Магий отправи благодарност за сърдечното гостоприемство, като разказа на присъстващите граждани за идеята на инициативата:  "Мирът не означава..

публикувано на 04.07.22 в 17:33

Масов поход "По стъпките на Вазов" организират в Берковица

С масов поход до връх Ком, Берковица ще отбележи 172-та годишнина от рождението на Патриарха на българската литература Иван Вазов, живял в Берковица в периода от март 1879 до септември 1880 г.  Община Берковица организира събитието за шеста година. Тази година инициативата  съвпада с рождената дата на поета (9 юли).  В негова чест, на върха, ще се..

публикувано на 04.07.22 в 17:02

Задържаха извършителите на побой в село Галиче

Под ръководството на Районна прокуратура- Враца, Териториално отделение- Бяла Слатина, се води разследване за нападение над възрастен мъж в с. Галиче. През вчерашния ден  73-годишен мъж бил нападнат в дома си в с. Галиче. Две лица влезли в жилището му, като употребили сила- нанесли удари по входната врата и я извадили от пантите. Вследствие на..

публикувано на 04.07.22 в 16:52

Видински математици със златен медал на международно състезание

Златен медал спечели отборът на видинската математическа гимназия на финала на Деветото международно състезание "Математика без граници", което се проведе от 1-ви до 5 юли в Несебър.  Никола Емилов (11 клас), Николай Евгениев (9 клас) и Слав Славов (9 клас) от ППМГ "Екзарх Антим I" Видин триумфираха със златните медали в отборното класиране на..

публикувано на 04.07.22 в 15:39

Община Мездра ще финансира проекти по Програма "Малки местни инициативи“

Общинският съвет в Мездра одобри за финансиране и изпълнение до края на тази година шест проектни предложения по Програма "Малки местни инициативи- Мездра 2022". Това решение бе взето единодушно на юнската сесия на местния парламент. Проектите са подадени от пет Инициативни комитета и едно Сдружение на собствениците. Със средства от общинския..

публикувано на 04.07.22 в 15:13

Готвят протест заради спрените пари за Рациария

Във видинското село Арчар са готови на протест заради спряното финансиране за археологическия обект Рациария. Над сто души от селото, което е най-голямо в областта, работят на обекта каза кметът Веселина Данаилова: "На хората това им е препитание през летните месеци и чакаха с нетърпение тези разкопки. Питат какво може да се направи, ако нищо не..

публикувано на 04.07.22 в 14:50