Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тихомир Станчев е новият общински ръководител на ГЕРБ-Видин

Веселка Асенова и Бисерка Каменова напуснаха партията

Снимка: ГЕРБ-Видин

Изпълнителната комисия (ИК) на политическа партия (ПП) ГЕРБ утвърди Тихомир Станчев за общински ръководител на партията във Видин, съобщават от пресслужбата на ГЕРБ-Видин. Неговата кандидатура е била издигната и единодушно подкрепена на провелото се общинско отчетно-изборно събрание в дунавския град.


Утвърдени са и предложените от събранието членове на общинското ръководство на партията във Видин – Християн Христов (организационен секретар), Адриана Паскова, Боянка Иванова, Валери Василев, Емилиян Енчев, Лъчезар Попиванов, Малин Христов, Силвия Андреева, Стефан Ванчев.


За последната година близо 60 са новоприетите членове на партията във Видинско, отчетоха от ГЕРБ.


От общинската структура на ГЕРБ-Видин поясниха, че Веселка Асенова и Бисерка Каменова от групата на партията в Общинския съвет на Видин вече не са членове на партията. 


По публикацията работи: Кирил Кирилов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Чужденец причини катастрофа на Петрохан и избяга

Водач, причинил ПТП с материални щети в прохода „Петрохан" и напуснал местопроизшествието, е установен и санкциониран със съдействието на служители на РУ Костинброд, съобщават от ОД на МВР-Монтана.  Сигнал за катастрофа в Петроханския проход е получен около 16 часа вчера, но  единият водач е напуснал и продължил движението си в посока град София...

публикувано на 24.07.24 в 12:23

Фолклорен фестивал "Да съхраним българското" ще се проведе в село Слатина

Фолклорен фестивал "Да съхраним българското" и 12-та поред земляческа среща ще се проведат на 27-ми юли (събота) в село Слатина , община Берковица. Организатори са кметството в Слатина, местното читалище  "Христо Ботев" и Община Берковица.  Фестивалът се провежда за втора поредна година и в него ще участват 160 танцьори, каза за Радио..

публикувано на 24.07.24 в 11:16

Режим на водата заради авария на водопровод в Манастирище и Хайредин

Авария по водопроводната мрежа е причина за режим на водата в селата Манастирище и Хайредин, област Враца. От почти месец жителите на двете села имат проблем с водоснабдяването. Проблемът не е свързан с горещините или количеството вода, добивана от помпената станция, а със сериозна авария в района на Манастирище, която ВиК не може да открие,..

публикувано на 24.07.24 в 09:59

Три пожара гасиха видинските огнеборци

На три сигнала за пожари са реагирали огнеборците през изминалото денонощие, съобщават от ОД на МВР- Видин. Пожарите са без нанесени материални щети.  Екипите гасили запалени отпадъци в гр. Белоградчик  и запалени сухи треви в землището на с. Гъмзово. След полунощ е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Цар Асен I“ във Видин...

публикувано на 24.07.24 в 09:47

Обявяват сроковете за прием след седми клас в училището в Кула

На 25 юли от средното училище в Кула ще обявят записаните и броя на незаети места в 8 клас за учебната 2024/2025 специалност "Икономическа информатика". Второто класиране вече е видимо  за  учениците от СУ "Васил Левски" в Кула , съобщават от Регионалното управление на образованиет о във Видин .  До края на днешния ден класираните на втори етап..

публикувано на 24.07.24 в 08:45

Снимката на 23 юли 2024 година

За 13-та поредна година в град Видин се провежда  фестивалът "Дунавски вълни". Тази година работилниците и заниманията се провеждат в парк "Владикина бахча".  Служебният премиер Димитър Главчев е склонен да остане на поста, ако третият мандат не бъде изпълнен и страната отново трябва да бъде управлявана от служебен кабинет. Това стана ясно..

публикувано на 23.07.24 в 18:05

Година след тежката буря в Кула са отстранени голяма част от щетите

Измина точно една година от голямата буря в град Кула. Една година, която се оказа тежка за десетки жители, с множество щети по обществени сгради и домакинства, но за щастие нямаше пострадали хора.   Илинка Найденова от общинската администрация си спомня за стихията и прави равносметка на свършеното:  „Точно след бурята в..

публикувано на 23.07.24 в 17:27