Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" започна със загуба новия сезон

Снимка: chervenkarton.com, Петьо Петров

Монтана отстъпи с 0:1 на Етър в дербито от първия кръг на Втора професионална лига. Николай Янков отбеляза единственото попадение в 47-ата минута след хубава контраатака. Двата състава изиграха интересен мач на високо темпо, като не липсваха положения, но гостите от Велико Търново съумяха да се възползват по-добре от ситуациите си и логично стигнаха до трите точки. В следващия кръг Монтана отново е домакин, като ще приеме новака Витоша (Бистрица).

Монтана: 12. Петър Петров, 4. Мартин Сандов, 3. Иван Михов, 14. Димитър Буров, 5. Даниел Стоянов, 24. Михаил Минков, 13. Йордан Йорданов, 22. Стефан Каменов, 9. Мехди Уамри, 17. Идрисс Фудил, 7. Тони Иванов

Треньор: Антони Здравков

Етър: 1. Христо Иванов, 17. Евгений Илиев, 9. Живко Петков, 7. Кольо Станев, 25. Крум Стоянов, 26. Мариян Иванов, 30. Моран Абдиел, 28. Николай Янков, 18. Радослав Терзиев, 3. Христо Митев, 20. Яни Пехливанов

Треньор: Емануел Луканов

По публикацията работи: Цветомир Цветанов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

9 отбора в Областната футболна гурпа на Видин

9 отбора - с един повече от миналата година, ще участват през новия сезон в "А" Областната футболна група на Видин. Новите тимове са бившият участник в Северозападната Трета лига "Дреновец" и новоучреденият "Бдин Видин 2024". Футболен клуб "Рациария" Арчар се отказва от участие в шампионата.  Есенният полусезон ще започне на 14 септември, събота, с..

публикувано на 25.08.24 в 16:26

Н. Нинов: "Локомотив" Мездра е в много добро състояние

Николай Нинов е новият старши треньор на ОФК Локомотив (Мездра). Той заменя Николай Христозов, който беше наставник на отбора през миналия сезон в Северозападната Трета лига. Нинов е възпитаник на Детско-юношеската школа на Локомотив (Мездра). През периода 1994-2008 г. записва 10 сезона за родния си клуб. Бил е треньор на Локомотив (Мездра), ОФК Бдин..

публикувано на 25.08.24 в 16:04

Втора победа за врачани в елита

Ботев /Враца/ постигна втора поредна победа в Първа лига, като този път възпитаниците на Тодор Янчев спечелиха с 1:0 гостуването си на Локомотив в София. Мачът на стадиона в квартал „Надежда" беше решен от ранен гол на Даниел Генов. Нападателят на гостите засече центриране от корнер на Мартин Смоленски още в 3-та мин. Последвалите опити за бърз отговор..

публикувано на 24.08.24 в 08:42

"Воден фест" възражда водомоторния спорт във Видин

За първи път след 4 десетилетия Видин ще е домакин на състезание по водомоторни спортове . Най-бързите пилоти във водната формула ще стартират в III кръг от Националния шампионат за бързи лодки, европейски шампион по Free Style с джет ще направи демонстрационно шоу, а любители и професионалсти ще се състезават с бързи джетове в трасе за издържливост...

обновено на 24.08.24 в 08:12

Село Зверино е домакин на офроуд състезание

Популярното състезание „Зверино 4Х4 Екстрийм” стартира от днес и ще продължи до 25 август (неделя).  Турнирът е на затворено трасе с няколко екстремни зони с врати в него. Състезанието се провежда в 5 класа - "Прототип", "Модифициран", "Стандарт", "Отворен без екстреми" и "Отворен с екстреми". Участниците в "Прототип", "Модифициран",..

публикувано на 23.08.24 в 15:58

Деца от школата на "Локомотив" (Мездра) с отлично представяне на турнир

Отлично се представят три формации от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) на турнира "Mistral Cup Saint Vlas" в Несебър. Футбол 7 – Родените през 2014 година постигнаха три победи в груповата фаза срещу отборите на "Атлетик" (Козлодуй) с 8-2, "Асеновец" (Асеновград) с 9-3 и "Марсашльок" (Малта) с 5-4. Футбол 9 – Родените през..

публикувано на 23.08.24 в 14:44

Футболен турнир зарадва село Згориград

Врачанското село Згориград беше домакин на футболен турнир , организиран под егидата на Българска асоциация по минифутбол. През изминалите 2 дни десетки отбори от Враца и региона участваха в надпреварата “За купата на кмета - Згориград”. На финала на съревнованието кметът на община Враца Калин Каменов поздрави участниците за спортсменската..

публикувано на 23.08.24 в 12:10