Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев II" падна и у дома

Снимка: "Ботев" Враца

Дублиращият тим на Ботев загуби домакинството си от Локомотив Горна Оряховица с 0:2. Мачът от 2-ия кръг на Северозападната Трета лига се игра на помощния терен на стадион „Христо Ботев“.

Гостите от Горна Оряховица поведоха в 29-ата минута. След изпълнение на ъглов удар защитниците на ботевци не успяха да изчистят добре топката, тя попадна у Ивайло Тодоров и той я вкара в мрежата.

През второто полувреме момчетата на Ивайло Димитров имаха шанс да изравнят резултата. Първо Радослав Захариев се озова в изгодно положение. Той получи топката след пряк свободен удар, но би покрай вратата. Малко по-късно Митко Панов изпълни добре фал, но топката мина над вратата.

Гостите вкараха втори гол в 76-ата минута, когато направиха много добра контраатака. Кристиян Райчев подаде и Тодор Бакърджиев вкара със силен неспасяем шут за крайното 0:2.

В този мач Пламен Спасов игра като централен бранител, тъй като Милен Ивов бе болен и нямаше възможност да вземе участие в срещата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Турнир по шах организират в Дунавци

Общоградски турнир по шах ще се проведе тази неделя, 11 август, в Дунавци . Състезанието ще се състои в читалище "Светлина". Участие могат да вземат местни любители на шаха, обясни за Радио ВИДИН Малин Младенов , инициатор на турнира:  "Състезанието е в неделя, от 09:00 часа. Намеренията са ни този турнир да бъде ежегоден. Целта ни е да го..

публикувано на 09.08.24 в 16:07

В Кула ще се проведе осмото издание на тенис турнира за аматьори

Осмото издание на турнира по тенис на корт за аматьори "Кула Оупън 2024 " ще започне на 17 август в Спортния комплекс в Кула. Спортното събитие ще се проведе в рамките на два дни, от 08:00 до 17:00 часа и е част от програмата на Кулския панаир.  Организатори на състезанието са Любомир Марков, Иван Иванов и Община Кула.  18 участници са се записали..

публикувано на 09.08.24 в 15:50

Започва "Кариана къп 2024"

Турнир по футбол "Кариана къп 2024" стартира през почивните дни в Ерден. Надпреварата се провежда в памет на собственика на "Кариана" – Милан Йосифов. "Бойчиновци", "Балкан" (Белоградчик), "Ружинци", "Шурданица" (Георги Дамяново) и домакините от "Кариана" ще спорят за купата. Турнирът започва утре, 10 август. От 18:00 часа е срещата "Балкан" –..

публикувано на 09.08.24 в 14:00

Ясна е програмата на "Ботев" (Враца) за два кръга

От Българския футболен съюз определиха графика с мачове в елитната футболна дивизия за още два кръга. Заради телевизионните права у нас програмата се прави на по-къси периоди, което е в тежест на треньорите на отборите от Първа лига при планиране на бъдещите си ангажименти с футболистите. Според утвърдената програма "Ботев" (Враца)..

публикувано на 09.08.24 в 13:00

Кимиа Ализаде зарадва Враца с бронзов медал от Олимпиадата

Кимиа Ализаде спечели исторически първи медал за България в таекуондото. Иранката, която има български паспорт, благодарение на адресната си регистрация във Враца, спечели бронза в категория до 57 кг, след като се наложи над №1 Луо Дзонгши от Китай. Ализаде се наложи с 2:1 рунда в битката срещу една от най-титулуваните състезателки в света. В първия..

публикувано на 09.08.24 в 12:45

Публиката се връща на стадион „Огоста“

Близо 1000 души изгледаха победата на "Монтана" над дубъла на "ЦСКА 1948" с 2:0. Добрите игри на момчетата на треньора Танчо Калпаков върнаха феновете по трибуните . От началото на кампанията от три мача "Монтана" у дома има равен 0:0 с "Марек" (Дупница) и победа с 2:0 над дубъла на "ЦСКА 1948", и категоричен успех с 3:0 при гостуването на..

публикувано на 08.08.24 в 12:30

Димитър Димитров свири на "Ботев" във Варна

Димитър Димитров получи наряд да ръководи следващия мач на врачанския "Ботев" . В понеделник, на 12 август, възпитаниците на Тодор Янчев гостуват на вицешампиона "Черно море". Мачът във Варна е от 21:15 часа на стадион „Тича“. На главния съдия Димитров ще му помагат Георги Минев и Тодор Вуков. Наряд за четвърти съдия получи Геро Писков, за ВАР..

публикувано на 08.08.24 в 12:00