Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Стоянов свири мач на "Ботев"

Снимка: Жоро Александров

Ивайло Стоянов получи наряд да ръководи следващия мач на "Ботев". В понеделник, на 31 октомври, врачани посрещат "Берое" в среща от 16-ия кръг на Първа футболна лига. Мачът е от 17.30 часа на градския стадион.

Помощници на главния съдия ще са Николай Чакъров и Светослав Енчев, а четвърти рефер е Васил Минев. Грижата за видеоасистент арбитъра е на Георги Минев, а съдийски наблюдател ще е Петър Петров.

"Ботев" е на 13-о място с 11 точки, спечелени в 15 мача, а гостите от Стара Загора са с 2 пункта повече и заемат 12-ата позиция. През есента врачани допуснаха нелеп обрат срещу същия противник и след като поведоха с 1:0 допуснаха мачът да завърши 1:2.

В предишния кръг "Ботев" падна тежко от ЦСКА у дома с 0:4 и ще се опита да изтрие срама именно срещу "Берое", който извъртя равен с "Хебър" като гост.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Азербайджанец победи врачанин на световното по борба в Аман

Врачанинът Калоян Иванов не успя да стигне до бронзовия медал на световното първенство по класическа борба за кадети в йорданската столица Аман.  Петият от европейското първенство отстъпи с 0:9 точки от Амрах Амрахов /Азербайджан/, което сложи край на мечтите му за отличие от шампионата на планетата. Сънародникът му Динко Нейков обаче стигна до..

публикувано на 21.08.24 в 09:43

Млади футболни таланти от Враца са трети на турнир в Перник

Футболистите на "Ботев" Враца, родени през 2015 и 2016 година, се включиха успешно в турнира Перник къп. Надпреварата се проведе преди дни в миньорския град. Отборът беше воден от старши-треньора Радослав Георгиев и директора на детско-юношеската школа Ивайло Георгиев. В спортно-техническия щаб попадна и Митко Панов – възпитаникът на врачанската..

публикувано на 21.08.24 в 08:00

"Ботев" (Враца) с първа победа за сезона в Първа лига

Врачанският "Ботев" си припомни вкуса на успехите, след като записа първа шампионатна победа в Първа футболна лига. След 4 поредни загуби тимът на Тодор Янчев победи с 2:0 новака в елита "Септември". Домакините откриха резултата в 35-та мин. от дузпа. Наказателният удар беше отсъден заради игра с ръка на Мартин Христов в наказателното поле. Главният..

публикувано на 20.08.24 в 12:25

Състезание по делтапланеризъм се провежда в Северозапада

През тази седмица - от понеделник до неделя в Северозапада се провежда международното състезание по делтапланеризъм „Околчица оупън“ . Това е и единственото национално състезание за България по този атрактивен и опасен спорт. Надпреварата е традиционна за Враца и се организира за шеста поредна година. Състезанието се провежда от две..

публикувано на 20.08.24 в 09:40

Млад борец от Враца с шанс за бронз от световно първенство

Борец от Враца е на крачка от медал на световното първенство по борба в столицата на Йордания – Аман. Петият от европейското първенство при кадетите тази година Калоян Иванов загуби на старта от иранеца Армин Самсипурхаджи, който е №1 на Азия, с 0:9 точки при 48-килограмовите класици. Но съперникът му стигна финала, като това издърпа врачанина до..

публикувано на 20.08.24 в 09:00

"Ботев" ще бъде домакин на "Септември"

"Ботев" (Враца) приема "Септември" днес в мач от 5-ия кръг на Първа футболна лига.   Двата тима още не са записали точки в новата кампания. Гостите не са и вкарвали гол, а са получили 4 попадения в първите си 3 срещи от началото на първенството. Домакините са още по-зле в представянето си – в 4 мача те са реализирали 3 попадения, но са инкасирали цели..

публикувано на 19.08.24 в 13:52

Престижни резултати за отбори от школата на "Локомотив" Мездра

В Детско-юношеската школа на ОФК "Локомотив" /Мездра/ вече се работи на пълни обороти. През седмицата две от формациите, водени от Стоян Стоянов, играха престижни контроли с връстниците си от школата на ПФК "Монтана" и постигнаха престижна победа и равенство. Децата, родени през 2010 година, спечелиха в интересен мач след обрат и победа с 4:2...

публикувано на 18.08.24 в 16:35