Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момче зад волана блъсна паркирани автомобили във Враца

Снимка: Радио Видин

Момче на 11 години е блъснало два паркирани леки автомобила във Враца. Инцидентът е станал вчера следобед в Източна промишлена зона в града. Пострадали няма. Момчето управлявало автомобила заедно с брат му, на 20 години, който му предоставил правото да шофира. Двамата са тествани за алкохол, пробите са отрицателни. На собственика на автомобила е съставен акт по Закона за движение по пътищата.
По публикацията работи: Полина Тодорова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Журналистката Лидия Каменова представя филм за пътуването си до Южна Америка

Видеофилм за пътуването си до далечни страни в Южна Америка създаде журналистката Лидия Каменова. Тя и нейната приятелка Нели Дончева пътуват до няколко страни, това са  Еквадор, Колумбия и Галапагоските острови.  Филмът носи заглавието "По средата на земята" и представя впечатленията от далечната екскурзия на Лидия Каменова: " За мен..

публикувано на 16.06.24 в 16:10

Завършва Националният фестивал на малките театрални форми във Враца

С две представления завършва 34-ото издание на Националния фестивал на малките театрални форми във Враца. От 18 часа на голяма сцена е музикалният спектакъл „Част от колекция", в който основна роля играе Иван Юруков. 2 часа по-късно в камерна зала е последното заглавие от програмата– Убийството на Гонзаго" от Недялко Йорданов. След..

публикувано на 16.06.24 в 14:40