Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейболистите на Монтана победиха "Пирин" и записаха седми успех

2
Снимка: Любо Андреев

Волейболистите на "Монтана" прибавиха още три точки в актива си. Това стана възможно след победата с 3:1 гейма над "Пирин" /Разлог/ в среща от 8-ия кръг на Супер волей. Заради здравословни проблеми на Благовест Катранджиев пиринци бяха водени от Владимир Панев. 

"Монтана" и "Пирин" играха точка за точка през цялата първа част. Точка на Радослав Попов и ас на разпределителя Филип Палгут доведоха до спечелването на гейма на волейболистите на Монтана с 25:23 точки. Монтанци не позволиха на съперника да се върне в мача и затвориха следващата част при 25:19. "Пирин"  показа характер и върна интригата след 25:22 точки. Четвъртата част бе за Монтана и след 25:14 точки момчетата на треньора Даниел Пеев победиха с 3:1 гейма. Капитанът на домакините Радослав Попов реализира 22 точки и стана  MVP на срещата. Денислав Бърдаров и Мирослав Градинаров завършиха с по 15. За "Пирин" Дейвид Кръстев бе най-полезен с 20 точки. 

На 4 декември монтанци гостуват на "Берое" /Стара Загора/.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Локомотив (Мездра) загуби от втория отбор на Левски (София)

Във втората си контрола от лятната подготовка за участие в първенството на Северозападната трета лига  ОФК „Локомотив” Мездра бе победен от вторият отбор на Левски (София)  с 2:0 в приятелска среща.  Заслужен успех за младия тим на „сините“ с оглед събитията на терена.  Стивън Стоянчов откри резултата за гостите в края на първата част. В нея..

публикувано на 21.07.24 в 14:46

Йоана Георгиева с трето място на Световното първенство

Видинската олимпийка Йоана Георгиева завърши на трето място във Финал Б на Световното първенство по кану-каяк за девойки до 23 години.  На гребния канал в Пловдив в дисциплината 500 метра каяк Йоана завърши за 1 минута 58 стотни.  Победител в гонката е Лукреция Зирони от Италия.  Видинчанката нямаше възможност да се подготви за Световното..

публикувано на 21.07.24 в 14:35

Монтана и Марек не си отбелязаха, но демонстрираха класа

Два от фаворитите за промоция в българския футболен елит - отборите на Монтана и Марек завършиха 0:0 на стадион Огоста в среща от първия кръг на новия сезон на Втора лига. Най-чистата възможност за гол през първото полувреме бе създадена от гостите. В 31-ата минута близо до гола беше Николай Ганчев, но уцели гредата. След почивката в 56-ата..

публикувано на 21.07.24 в 14:30

Баскетболистката Янина Тодорова остава в Монтана

Женският баскетболен тим на Монтана направи още един страхотен трансфер. Янина Тодорова остава и този сезон. Гардът поднови договора си с монтанския отбор . През изминалата кампания Янина се превърна в любимка на публиката, като записа средно по 16 точки, 5.6 борби и 3.1 асистенции за 21 мача.

публикувано на 20.07.24 в 08:26

Видински гребци осми на Световното по кану-каяк

Силно представяне за състезателите от видинския Клуб по водни и гребни спортове "Бонония" на Световното първенство по кану-каяк в Пловдив. Във финалната надпревара тяхната лодка завърши осма в света на четворка кану 500 м при юношите, каза треньорът Стефан Илиев: "Четворката кану, в която участват трима наши  състезатели- Виктор Тодоров, Мартин..

публикувано на 19.07.24 в 17:34

Йоана Георгиева е на полуфинал на Световното по кану-каяк

Видинчанката Йоана Георгиева се класира на полуфинал на 500 метра едноместен каяк при жените до 23 години на Световното първенство по кану-каяк в Пловдив. 21-годишната състезателка на на "Бдин 77" завърши на второ място в серията си и така достигна до полуфиналите.  "Йоана бе заявена за участие на Световното за младежи до 23 години, юноши и девойки..

публикувано на 19.07.24 в 15:57

Врачански лекоатлет участва в европейското първенство в Словакия

Врачанинът Деян Цветанов (на снимката - първият вляво)   представя България на започващия днес европейски шампионат по лека атлетика за юноши и девойки до 18 години. Възпитаникът на СКЛА „Ивайло Младенов" спечели квота и ще се състезава на 200 метра. Надпреварата е в словашкия град Банска Бистрица. Деян Цветанов е републикански първенец и..

публикувано на 19.07.24 в 10:56