Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" уреди 6 контроли през зимата

Снимка: Фейсбук Ботев Враца

"Ботев" /Враца/ потвърди и шестата си контрола по време на зимната подготовка. Тимът на Даниел Моралес ще се изправи срещу ФК "Банско" на 25 януари. 

Първоначално за тази дата бе плануван мач срещу "Пирин" Благоевград, но той ще бъде изместен за 21 януари.

Серията от спаринги започва на 14 януари срещу "Спартак" /Плевен/.

Четири дни по-късно, на 18 януари, врачани гостуват в Монтана на едноименния тим.

По време на лагера си в Благоевград, който започва на 19 януари, възпитаниците на Даниел Моралес ще изиграят 3 контроли: 

На 21.01 и 28.01 с "Пирин", а на 25-и с "Банско". Серията от проверки завършва с гостуване на "Ботев" /Пловдив/, като мачът е планиран за 4 февруари.

Кампанията за врачани започва с гостуване на "Локомотив" /Пловдив/.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев" (Враца) с първа победа за сезона в Първа лига

Врачанският "Ботев" си припомни вкуса на успехите, след като записа първа шампионатна победа в Първа футболна лига. След 4 поредни загуби тимът на Тодор Янчев победи с 2:0 новака в елита "Септември". Домакините откриха резултата в 35-та мин. от дузпа. Наказателният удар беше отсъден заради игра с ръка на Мартин Христов в наказателното поле. Главният..

публикувано на 20.08.24 в 12:25

Състезание по делтапланеризъм се провежда в Северозапада

През тази седмица - от понеделник до неделя в Северозапада се провежда международното състезание по делтапланеризъм „Околчица оупън“ . Това е и единственото национално състезание за България по този атрактивен и опасен спорт. Надпреварата е традиционна за Враца и се организира за шеста поредна година. Състезанието се провежда от две..

публикувано на 20.08.24 в 09:40

Млад борец от Враца с шанс за бронз от световно първенство

Борец от Враца е на крачка от медал на световното първенство по борба в столицата на Йордания – Аман. Петият от европейското първенство при кадетите тази година Калоян Иванов загуби на старта от иранеца Армин Самсипурхаджи, който е №1 на Азия, с 0:9 точки при 48-килограмовите класици. Но съперникът му стигна финала, като това издърпа врачанина до..

публикувано на 20.08.24 в 09:00

"Ботев" ще бъде домакин на "Септември"

"Ботев" (Враца) приема "Септември" днес в мач от 5-ия кръг на Първа футболна лига.   Двата тима още не са записали точки в новата кампания. Гостите не са и вкарвали гол, а са получили 4 попадения в първите си 3 срещи от началото на първенството. Домакините са още по-зле в представянето си – в 4 мача те са реализирали 3 попадения, но са инкасирали цели..

публикувано на 19.08.24 в 13:52

Престижни резултати за отбори от школата на "Локомотив" Мездра

В Детско-юношеската школа на ОФК "Локомотив" /Мездра/ вече се работи на пълни обороти. През седмицата две от формациите, водени от Стоян Стоянов, играха престижни контроли с връстниците си от школата на ПФК "Монтана" и постигнаха престижна победа и равенство. Децата, родени през 2010 година, спечелиха в интересен мач след обрат и победа с 4:2...

публикувано на 18.08.24 в 16:35

Борец от Враца ще участва в Световното в Йордания

България ще бъде с шестима състезатели на световното за кадети в йорданската столица Аман. Един от българите е врачанин, има и представители от Плевен и Ботевград. Шампионатът на планетата започва в понеделник, 19 август.  Националите ще стартират само в класическия стил, водени от треньорите Мариян Бяндов, Димитър Иванов и Светлин Шиндов.  В състава..

публикувано на 18.08.24 в 16:30

"Локо" Мездра отново бие в контрола

Водени от своя старши треньор Николай Христозов футболистите на Локомотив /Мездра/ постигнаха пореден успех в контрола, като победиха у дома Вихър 23 (Николово) с 2:0, а головете  паднаха през второто полувреме. Ветеранът Николай Ганчев е с основна заслуга за постигнатия успех. Той откри резултата в 65-ата минута след центриране отляво на..

публикувано на 18.08.24 в 16:26