Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планова профилактика на предавател на Радио Видин

Радио предавател
Снимка: Светослав Цветанов, Радио Видин
Поради извършване на планови профилактики, ще има прекъсване на сигнала на Радио Видин на 16-и март 2023 година, от 09:00 до 17:00 часа на честота 94,4 мегахерца от предавателя ни във Враца. Може да слушате РАДИО ВИДИН на честоти за Видин  - 97,1 мегахерца, за района на Белоградчик на 106,8 мегахерца и на 103,9 мегахерца за района на Монтана. Слушайте Радио Видин и през Интернет.ет.
По публикацията работи: Светослав Цветанов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Наклонен стълб притеснява жители на Долно Церовене

Пречупен електрически стълб, който се държи на арматурата и жиците, притеснява хората в село Долно Церовене, община Якимово. За проблема ни потърси  Рада Миланова. Стълбът е между нейния и съседния имот на улица ул. "Йорданка Петкова". "Всъщност жиците го държат. А рекордомана от стълба до нашата къща е провиснал на метър и половина от земята...

публикувано на 02.09.24 в 12:03

Подготвят богата програма за празника на Лом

Звезди на оперетата, сръбската и българската народна музика, театрални спектакли и мюзикъл ще зарадват ломчани и гостите на града за празника на Лом. Популярният сръбски певец Драган Коич Кеба ще открие с концерт панаира на 12 септември, а на следващия ден, 13 септември, Гъмзата, Борис Солтарийски, Лилия Стефанова и момичета от балет "Магаданс" ще..

публикувано на 02.09.24 в 10:51

Без такси през първата учебна година в училище "Митрополит Неофит Видински"

С паралелка първи клас и подготвителна група ще започне учебна година в началното училище "Митрополит Неофит Видински" във Видин. Заниманията ще са по учебната програма на Министерството на образованието и науката, каза директорът Лилия Ангелова . "В училището заниманията ще са както в други училища, по държавните стандарти на Министерството..

публикувано на 02.09.24 в 10:51

Изложба за Съединението откриват днес в Монтана

Временна изложба под надслов "По начин най-благороден...", посветена на Съединението ще бъде открита днес в художествената галерия в Монтана.  С помощта на тематични изображения и кратки пояснителни надписи, върху 20 табла, дошлите да разгледат изложбата ще имат възможност да си припомнят кога и в какви териториални граници е учредена автономната област..

публикувано на 02.09.24 в 10:11
ДГ

Продължава записването за безплатна храна за деца в община Лом

Продължава записването за безплатна храна за деца от 10 месеца до 3-годишна възраст в Лом. Родители с ниски доходи или без никакви средства могат да кандидатстват за получаване на храната, която се приготвя в яслата до детска градина №2 "Червената шапчица" на улица "Бозвели". Освен тях могат да кандидатстват и родители на деца с увреждания,..

публикувано на 02.09.24 в 10:06

Огнеборци гасиха гори в землището на село Киреево

През вчерашния ден в 15.15 часа е постъпил сигнал за горски пожар в землището на село Киреево, община Макреш. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Пламъците са унищожили 40 декара иглолистна гора и 35 декара широколистна гора. В потушаването на пожара са участвали два екипа на РСПБЗН-Кула, горски служители и доброволци от селото...

публикувано на 02.09.24 в 09:58

Музика, спорт и изложби в програмата за празника на Берковица

С футболен турнир „Купата Берковица 24"- за деца и мъже,  започва програмата за празника на Берковица.  Детският турнир ще се проведе в периода между 03.09.-5.09.24, а мъжкият от 5.09 до 7.09.24 г. На 5 септември от 1 1:00 ч. в к ъща-музей „Иван Вазов"  се открива изложба „Емблемите на Северозапада" на  Държавен архив – Монтана. От 1 7:30 ч. в..

публикувано на 02.09.24 в 09:05