Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Заседание на Общинския съвет ще се проведе в Кула

| обновено на 28.03.23 в 09:27
Снимка: Наско Цанов

Общинските съветници в Кула се събират на поредното си редовно заседание днес, 28 март. И постоянните комисии към Общинския съвет ще заседават на днешния ден по 12 точки. Сред по-важните точки, които ще разгледат, са докладна записка, внесена от кмета на общината Владимир Владимиров, относно приемане на Анализ на потребностите от социални услуги на територията на община Кула.

Включено е разглеждане и на докладна записка от Димитър Цанков, председател на Общински съвет Кула, относно участие в извънредно общо събрание на акционерите на Многопрофилна болница за активно лечение „Света Петка“- гр. Видин.

Друга важна точка е разглеждането на докладна записка относно приемане на бюджетни прогнози за периода 2024-2026 г.  В 14:00 часа в салона на Общината ще се разгледа и Програма за закрила на детето за 2023 г. на Община Кула.


Вижте още

Баготворителен базар за Биляна организират в Брегово

Благотворителен базар за събиране на средства в помощ на 32-годишната Биляна Христова организират в Брегово. Младата жена се нуждае от спешно лечение в турска клиника, заради усложнения след прекарано заболяване.  Нужната сума, по представена оферта, е 55 170 евро. Това обясни за Радио ВИДИН Кремена Гогорицова, зам.кмет на Община Брегово:..

публикувано на 03.06.23 в 12:38

Монтана посреща гости от осем държави за празника Свети Дух

Денят на Свети Дух на 5-ти юни за пореден път ще събере хора от близо и далеч в Монтана. Очакват се гости от Сърбия, Румъния, Северна Македония, Словения, Полша, Италия, Аржентина, Исландия и Киргизстан. Дипломати ще гостуват на деня на Свети Дух в Монтана. Те са посланик