Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" Мездра загуби срещу "Балкан" в Ботевград

Снимка: Община Мездра

"Балкан" (Ботевград) спечели с 3:2 у дома срещу "Локомотив" (Мездра) в приятелска среща. Въпреки, че "железничарите” бяха с доста осакатен състав поради многото контузени и заболели футболисти стана интригуваща контрола с интересни моменти и обрати в резултата. 


Срещата започна взривно – още в 3-та минута Иван Велчев даде аванс на гостите, а Николай Миков изравни в 10-ата минута. След още 5 минути пък Валдемар Асенов направи обрата и домакините поведоха с 2:1. Иван Алексиев отбеляза за 3:1 в средата на втората част, а Кристиян Йотов вкара втория гол за "Локомотив" в 76-ата минута.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Нападател на "Монтана" пропуска мача с "Добруджа"

За нападателя Александър Аспарухов мачовете с "Монтана" този сезон приключиха. Атакуващият футболист е със спрени състезателни права за един мач за натрупани 5 жълти картона. Последният Аспарухов получи при домакинската загуба с 0:2 от "Септември" /София/. Така нападателят ще пропусне гостуването в петък на "Добруджа" /Добрич/, среща от..

публикувано на 22.05.24 в 11:13

"Ботев" завърши наравно при гостуването на "Етър"

Врачанският "Ботев" загуби важни точки в битката за оцеляване и ще трябва да очаква помощ от други, за да стигне до баража, след като завърши 1:1 при гостуването си на изпадналия от елита "Етър". „Болярите", които играят само за честта си, препънаха пореден тим от борещите се да не изпаднат след "Пирин" и "Хебър". Мачът на стадион „Ивайло" беше..

публикувано на 22.05.24 в 11:02

8 отбора ще се включат във футболен турнир за подрастващи таланти във Враца

Турнирът е част от тазгодишното издание на „Ботеви дни". Надпреварата ще се проведе на 24 и 25 май. Участващите отбори, които ще бъдат съставени от 9 и 10-годишни футболисти, са разпределени в две предварителни групи. В група „А" попаднаха домакините от "Ботев", ЦСКА, "Академик" и "Арес". В група „Б" пък ще играят: "Academy V&R", "Монтана",..

публикувано на 22.05.24 в 09:52

Още двама борци от Враца на европейското в Азербейджан

Още двама състезатели от Враца ще представят България на европейското първенство по борба. Надпреварата за младежи и девойки до 23 години ще се проведе в Азербайджан. За там потеглят борците на СК „Ботев 93" Христо Валентинов, който ще преследва добро класиране в кат. до 63 кг, и Димитър Георгиев – при 67-килограмовите. Отборът ще бъде воден от..

публикувано на 21.05.24 в 09:30

"Монтана" приключи с амбициите за бараж

"Монтана" падна с 0:2 у дома от "Септември" /София/ в среща от 33-ия предпоследен кръг на Втора лига. Така момчетата на треньора Петър Колев загубиха шансове за бараж. На стадион „Огоста" футболистите на Монтана създадоха доста положения, но гол не успяха да вкарат. Преди срещата кметът на Монтана Златко Живков връчи фланелка на капитана на монтанци..

публикувано на 21.05.24 в 09:05

3:2 за юношите на "Ботев" Враца срещу "Чавдар"

Юношите на "Ботев" Враца при родените през 2007-2008 г. се наложиха с 3:2 като гост над "Чавдар" Троян. Срещата се игра при тежки условия и проливен дъжд, но младите врачани показаха мъжка игра и се пребориха за успеха. Домакините откриха резултата в 18-ата минута, но гостите бързо върнаха гола. Той бе отбелязан от точен Емил Петров. В 60-ата минута..

публикувано на 20.05.24 в 16:37

"Монтана" посреща столичния "Септември"

"Монтана" ще търси победа срещу столичния Септември. Срещата от 33-ия кръг на Втора лига е днес от 15 часа. Трите точки срещу гостите от София увеличават шансовете на монтанци за третото място и бараж за елита.  След два мача наказание в игра за "Монтана" се завръща полузащитникът Франк Ландри. По този начин старши треньорът Петър Колев ще може..

публикувано на 20.05.24 в 13:01