Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболно шоу в Дреновец

2
Снимка: ФК "Дреновец"

С много празнично настроение премина днешната традиционна футболна среща между отборите на "Млади" и "Стари" в Дреновец. За първи път младите успяха да се наложат над ветераните, съобщиха организаторите. Мачът бе доста оспорван и завърши при резултат 9:9 в редовното време, но отборът на младите бе по-точен при изпълнението на дузпите. 

След края на срещата кметът на Дреновец Надя Иванова връчи медали на победителите. За най-добър вратар бе отличен Бисер Павлов, голмайстор е Чавдар Александров, най-млад футболист - Калоян Илиянов, най-стар футболист - Красимир Кръстев, наградата за феърплей отиде при Кирил Илиев.

По публикацията работи: Цветомир Цветанов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Никол от Видин вече е трикратна републиканска шампионка по самбо

Никол Николова спечели златен медал от Държавното първенство по самбо, което се провежда в Панагюрище. Това е трета поредна титла от републиканско първенство по самбо за талантливата видинчанка. Възпитаничката на многократната световна и европейска шампионка Цветелина Цветанова от СК "Борба, самбо, джудо" заслужи безапелационно титлата. В категория до 30..

публикувано на 25.05.24 в 13:24

"Ботев" Враца с последен домакински мач в елита

Последният мач на "Ботев" Враца в елита ще бъде ръководен от надзирателя в бургаския затвор Валентин Железов . Домакинството срещу "Берое" ще се играе тази вечер и започва от 20:30 часа на градския стадион. Помощник-съдии ще бъдат Станимир Илков и Васил Шавов.  Ситуацията на врачани, които са 15-и в класирането с 30 точки, е тежка и само при успех..

публикувано на 25.05.24 в 11:00

Национален шампионат по драг рейсинг се провежда край Видин

Бившето видинско летище до село Иново отново е домакин на Националния шампионат по драг рейсинг за мотоциклети. Вторият кръг от надпреварата започна тази сутрин, като през целия ден ще има свободни тренировки. Самото състезание в различните класове мотори ще е утре. В него ще участват топ пилоти от страната и съседните държави Румъния, Сърбия, Гърция..

публикувано на 25.05.24 в 10:48

"Монтана" завърши с победа Втора лига

"Монтана" победи с 2:0 при гостуването си "Добруджа" Добрич в среща от последния 34 кръг на Втора лига. Монтанци диктуваха играта на терена през по-голямата част от мача. В началните минути пропуски направиха Кевин Беманга и на два пъти Филип Ежике. В 52-та минута Денис Динев с глава засече центриране от корнер на Димитър Буров и порази мрежата на..

публикувано на 25.05.24 в 10:00

Започва Велообиколката на Северозападна България

Първият старт на четвъртото издание на Велообиколка на Северозапада ще бъде даден в 9 часа от центъра на Чипровци. В него ще се пуснат участниците в най-дългата дистанция от 165 км. По-късно, в 11 ч., е масовият старт и за колоездачите във всички останали дисциплини – 45, 75 и 105 километра. Финалът е в китното селце Митровци, където ще бъде..

публикувано на 25.05.24 в 08:24

"Бдин" Видин приключи сезона с победа в мач със 7 гола (СНИМКИ)

"Бдин" Видин победи с 4:3 "Спортист" Своге в среща от последния кръг на Втора лига. Головете за домакините отбелязаха Цветомир Тодоров на два пъти, Винисиус Белоти и Емануел Виейра Де Соуза. За гостите две попадения реализира Калоян Стефанов, името си сред голмайсторите записа и Радослав Живков. Въпреки че изходът от срещата нямаше значение за крайното..

публикувано на 24.05.24 в 21:16

Трима мездренски атлети ще бягат на Балканиадата в Турция

Трима от най-изявените състезатели на Спортен клуб ”Атлет” Мездра са включени в националния отбор на България за Балканиадата по лека атлетика, която ще се проведе тази събота и неделя в Измир, Турция. Това са Милица Мирчева, Иво Балабанов и Мартин Балабанов, които работят с треньора Йоло Николов. Тримата ще бягат в по две дисциплини. Милица..

публикувано на 24.05.24 в 17:10