Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пето място на финалите на ученическите игри по футбол за Мездра

Снимка: Петко Котларски

Отборът по футбол на ОУ ”Христо Ботев” Мездра се представи достойно на финалите на ученически игри по футбол 5-7 клас в Созопол. В групите момчетата записаха две нелепи загуби с по 2-3 от София и Добрич и бяха на 10 минути от финала, но не успяха. Последва победа с 10-0 в мача за 5 то място срещу отбора на Созопол. За последно училище от област Враца е било на финален турнир преди повече от 30 години, а Мездра никога не е участвала на финали на ученически футболен турнир.
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев" Враца започна подготовка

Новият старши треньор на "Ботев" Враца - Тодор Янчев, изведе в събота отбора за първа тренировка от лятната подготовка на тима. 18 футболисти се включиха в заниманието, което се проведе на стадион "Христо Ботев". С представителния отбор тренират и шест момчета от дублиращия отбор – Любомир Василев, Иван Нешков, Пламен Петров, Митко Панов, Ивайло..

публикувано на 16.06.24 в 16:50

СК "Самурай 2013" Бяла Слатина с множество успехи тази година

Днес в "Клуб спорт" гостуваме на Спортен клуб по самбо и джудо "Самурай 2013" град Бяла Слатина. През тази година белослатинските самураи имат редица спортни успехи. Съвсем на скоро състезателите на треньора Борис Евтимов се завърнаха от силен турнир по джудо в Паз