Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локо" Мездра громи в контрола

Снимка: ФК "Локомотив" Мездра

След злополучния мач с Ком /Берковица/, загубен с 0:2, в който берковчани играха като на ръгби мач и момчетата на Николай Христозов мислеха повече как да се опазят здрави, Локомотив (Мездра) разгроми у дома Ювентус (Малчика) с 6:0 в приятелска среща. Преди контролата двата отбора поздравиха кмета на Мездра Иван Аспарухов за 68-ия му рожден ден. Освен 6-те гола, „железничарите“ уцелиха три пъти гредите след удари на Ивайло Дудушки, Николай Ганчев и Сергей Георгиев. Последните двама изработиха първите два гола. Вкара ги Георгиев след асистенции на Ганчев в 17-ата и 23-ата минута. В 31-ата пък Валентин Антонов от гостите си вкара автогол. През второто полувреме вдъхновената игра на мездренчани продължи, Дудушки се възползва от подаване на Георгиев и покачи на 4:0 в 61-ата минута. В 69-ата Асен Русинов завърши самостоятелен пробив с попадение. Той отбеляза  и в 75-ата минута след пас на Ваньо Иванов за крайния резултат 6:0.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Воден фест" възражда водомоторния спорт във Видин

За първи път след 4 десетилетия Видин ще е домакин на състезание по водомоторни спортове . Най-бързите пилоти във водната формула ще стартират в III кръг от Националния шампионат за бързи лодки, европейски шампион по Free Style с джет ще направи демонстрационно шоу, а любители и професионалсти ще се състезават с бързи джетове в трасе за издържливост...

публикувано на 11.08.24 в 16:46

"Монтана" без Стивън срещу "Дунав", нов е в групата

Стивън Кирилов няма да бъде на разположение за гостуването на Монтана на Дунав /Русе/ днес. Крилото получи травма в коляното на десния крак в домакинската среща с дубъла на ЦСКА 1948. Следващата седмица Кирилов ще направи ядрено-магнитен резонанс. Последното ново име в състава на треньора Танчо Калпаков – Галин Минков е в групата. Левият бек бе..

публикувано на 11.08.24 в 15:25

"Балкан" Белоградчик потегли с убедителна победа на „Кариана къп 2024"

Отборът на Балкан /Белоградчик/ взе изразителна победа с 4:0 над Ружинци на старта на турнира по футбол „Кариана къп 2024" в Ерден. В дебютния си мач за Балкан на този форум два гола вкара Ивайло Михайлов, а по един добавиха Александър Петров и Йордан Йорданов. Днес, от 18 часа, на стадиона в Ерден е срещата между Бойчиновци и Шурданица /Георги Дамяново/...

публикувано на 11.08.24 в 15:21

Пет контроли за ДЮШ на "Локомотив" Мездра в столицата

Водените от треньорите Владимир Найденов и Стоян Стоянов деца от Детско-юношеската школа на Локомотив /Мездра/ изиграха пет контроли в столицата, като постигнаха три победи и допуснаха две загуби. Момчетата, родени 2010 година, показаха характер и направиха пълен обрат срещу отбора на ФК "София Спорт" и постигнаха успех с 3:2 (Емил Ценов се..

публикувано на 11.08.24 в 15:17

"Ботев" Враца ще търси точки срещу "Черно море"

Врачанският Ботев гостува на вицешампиона Черно море в опит да запише първи точка или три от началото на кампанията. В досегашните 3 кръга тимът на Тодор Янчев инкасира три загуби и е последен в Първа лига с голова разлика от 2:9. Варненци също не са в оптимална форма и след като отпаднаха рано-рано от европейските клубни турнири ще търсят реванш по..

публикувано на 11.08.24 в 15:08

Бивш футболист на "Ботев" Враца ще играе за арменски тим

Браян Мендоса облече екипа на арменски тим. Аржентинският бранител беше представен като част от Футболен клуб "Ноа" /Ереван/. Новият клуб на защитника е участник в квалификациите за групите на Лигата на конференциите. 31-годишният бранител беше резерва при успеха над гръцкия АЕК, игран преди няколко дни. Преди това арменците преодоляха малтийския..

публикувано на 11.08.24 в 08:28

Йоана Георгиева приключи на полуфинал участието си в Париж

Видинчанката Йоана Георгиева не успя да се класира за финалите на 500 метра едноместен каяк на олимпийските игри. В трета полуфинална серия възпитаничката на треньора Цветан Иванов финишира на 7-о място, с което приключи участието си на най-големия спортен форум. Дебютантката на Игрите завърши с време 1:54.02 минути на гребния канал край Париж...

публикувано на 10.08.24 в 12:28