Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Служителите на Националното тол управление ще приемат сигнали на специален телефон

Снимка: Радио Видин

От 15 септември на телефонната линия 0700 10 876 гражданите могат да подават сигнали и информация за работата на служителите на Националното тол управление. Целта е да се ускори и улесни комуникацията и ефективността на обратната връзка с потребителите на платената пътна мрежа. Всеки получен сигнал, както е било и досега, ще бъде разгледан внимателно и при доказана необходимост ще бъдат предприети съответните мерки. Сигналите могат да се подават всеки ден от седмицата от 08:00 до 22:00 часа. За обаждания от други държави номерът е +359 700 10 876. На същия номер 0700 10 876, както и на електронния адрес:info@bgtoll.bg,както и до момента гражданите могат да отправят своите запитвания, сигнали и предложения до Националното тол управление.


По публикацията работи: Пламен Коцев

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

НАП и ДАНС започват проверки на буферните паркинги по границите

Още днес започва проверка на НАП и ДАНС във връзка с проблема с буферните паркинги за тежкотоварни автомобили, съобщиха от правителствената информационна служба. Заради напрежението по границите, премиерът Димитър Главчев свика спешна среща в Министерския съвет и разпореди проверките, за да бъде изяснена ситуацията в кратки срокове и да бъдат..

публикувано на 05.09.24 в 15:51
Центърът ще се помещава в Бдинския манастир във Видин.

Доброволци и дарители подкрепят изграждането на Православния център за лечение на зависими във Видин

До края на септември се очаква да заработи  Православен център за лечение на зависими .  Добре дошла е всяка доброволна помощ в подкрепа на ремонтните дейности в Бдинския манастир, където ще се помещава Центъра , изграждащ се съвместно от Видинската митрополия и фондация "Социално развитие и култура". Целта е обновяването да завърши в кратки срокове,..

публикувано на 05.09.24 в 14:38

Десетки получиха техническа помощ за инсталиране на приложението еЗдраве във Видин

Десетки видинчани получиха съдействие от мобилен екип на Регионалната здравна инспекция, за да си осигурят достъп до пациентското си досие през мобилен телефон. Инициативата започна вчера, а днес за по-малко от два часа над 40 души посетиха екипа, разположен в търговския център. "Все още се мъча да си изтегля приложението, но се надявам да..

публикувано на 05.09.24 в 14:11

Денят на Съединението ще бъде отбелязан във Враца

Враца ще отбележи годишнина от Съединението, съобщиха организаторите на церемонията от общинската управа.  С тържествена церемония в града под Околчица ще бъде отбелязана 139-ата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.  Събитието ще се проведе на 6 септември /петък/ от 10.00 ч. пред паметника на загиналите във войните..

публикувано на 05.09.24 в 10:52

Откраднаха стари вещи от видинско училище

През вчерашния ден в полицията е постъпил сигнал за кражба на вещи от сградата на бившето СОУ “Христо Ботев“ на ул. "Владикина“ в областния град. От помещение на приземния етаж неизвестно към момента лице извършило кражба на хладилник, печка, два калорифера и компресори от хладилници. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

публикувано на 05.09.24 в 10:12

До 60 литра дъжд в Монтанско през септември

Валежи от дъжд от 40 до 60 литра на квадратен метър през септември очакват синоптиците за Монтана. За целия август паднаха само два литра на квадратен метър.  Валежите ще бъдат неравномерно разпределени в областта. През август валя в два дни, като общото измерено количество бе от 2 литра на квадратен метър. През септември първите валежи се..

публикувано на 05.09.24 в 09:48

Традиционна българска седянка пресъздадоха в Старопатица

Традиционната българска седянка бе пресъздадена в салона на читалище "Пробуда 1925" село Старопатица. Инициативата е под мотото "Бабо, разкажи ни..." по проект PROTEUS за защита на ценностите и основните права на ЕС.  Фолклорният спектакъл откри Корнелия Велкова- секретар на читалището: "Това е един проект, които започнахме в началото..

публикувано на 05.09.24 в 08:31