ВиК отстранява авария на "Булаир", спряна е водата в района

Екипи на ВиК Бургас работят по отстраняването на авария на ул. "Булаир" в близост до хотел там. Това е причина районът в близост да е със спряно водоподаване. Очаква се скоро аварията да бъде отстранена и водоподаването възстановено.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Мъгла по крайбрежието ограничава видимостта до 50 метра и затвори пристанищата

Всички бургаски пристанища са затворени заради гъстата мъгла, информира Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура".  Намалена видимост до 50 метра има по пътя за Поморие,  Бургас и Созопол, съобщи Областно пътно управление. Всички пътища в региона са преобладаващо сухи, няма обледявания, защото температурите са с  положителни стойности...

обновено на 19.02.19 в 09:04

Половин Бургас е без ток заради авария (ОБНОВЕНА)

Бургаският комплекс "Славейков" и части от "Възраждане, "Лазур", "Изгрев", "Братя Миладинови" и "Зорница" са без ток. Причината е възникнала авария в станция на Електроенергийния системен оператор. Стоян Стоянов, ръководител на Мрежови експлоатационен район Бургас към ЕСО обясни, че съоръжението е едно от най-старите в града. "Имаме гръмнала..

обновено на 02.11.18 в 09:37

Изолацията на блок в "Славейков" падна (обновена)

Около 17:00 часа под напора на дъжда в Бургас е паднала част от изолацията на бл.76 в жк."Славейков". Част от изолацията е затиснала паркиран до жилищния блок автомобил, това сподели  в една от групите  на бургаските шофьори в социалните мрежи Слави Славов.  Силният вятър и проливният дъжд събориха две дървета по улица "Индустриална" в кв. "Победа"...

публикувано на 23.07.18 в 17:36

Затварят утре заради ремонт улица в к-с "Славейков"

Във връзка с извършването на ремонтни дейности на асфалтовата настилка на ул. "Лазар Маджаров", в участъка от бул. "Янко Комитов" до кръстовището при бл. 7А и входа на паркинга на Спортен комплекс - Парк "Арена ОЗК", тя ще бъде временно затворена за движение на автомобили. Временната организация на движението ще се въведе от 09:00 ч. до..

публикувано на 13.07.18 в 10:07

Водолази продължават да издирват тялото на 16-годишно момче в река Тунджа

Продължава търсенето на тялото на 16-годишното момче, което се удави снощи в река Тунджа край Ямбол. В търсенето са включени полицаи, пожарникари и водолазен екип от Бургас. Инцидентът е станал снощи малко след 18 часа в района на ромската махала, където момчето със свой приятел отишло да се къпи в реката.

публикувано на 11.07.18 в 09:24

В "Лазур" на няколко места без вода

Водата ще бъде спряна днес в част от комплекс "Лазур" в Бургас. От 09.00 до 14.00 часа няма да има вода от блоковете от 1 до 15 (без 4 и 10), 82, 86, 87, 89. Това се налага поради извършването на строително-ремонтни дейности 

обновено на 26.06.18 в 08:32

Верижна катастрофа по пътя Равда - Ахелой затруднява временно движението

Движението по първокласен път Равда - Ахелой, при км 208, в посока Бургас, временно се осъществява в една лента заради верижна катастрофа станала между 5 автомобила. Няма пострадали, нанесени са само материални щети, уточниха от ОД на МВР в Бургас.  Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, напомнят от Агенция "Пътна..

публикувано на 15.06.18 в 14:52