Русенската община ще променя отношението към кучетата в града

\n Наташа Димитрова – кор. на БНР в Русе

Над 2 хиляди информационни брошури се разпространяват в Русе, за да се промени отношението към кучетата в града. В дипляната има съвети за начините за овладяване на популацията на домашните и на бездомните кучета.

Информационните материали се разпространяват безплатно във ветеринарните лечебници и в учебните заведения. Те са издадени от Русенската община и са част от Програмата за овладяване на популацията на животните в града.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33