Кирил Милов стана спортист №1 на Враца за 2018 година

Кирил Милов-Спортист на годината
Снимка: Интернет

 За световния вицешампион от първенството в Будапеща,Кирил Милов, гласуваха всички експерти. Така от години насам победителят получи максимален на брой възможни точки. Кирил Милов получи наградата си от ръцете на президента на клуба Вангел Вангелов  и от нападателя на футболния "Ботев", Валери Божинов.

"Искам да благодаря на нашия председател за оказаната подкрепа през годината и на спортния клуб във Враца" -каза Кирил Милов по време на награждаването.

Подгласници на шампиона станаха неговите съотборници Йоан Димитров и Стоян Кубатов. В десетката влязоха общо шестима "борци" , затова треньорът им Юлиян Димитров беше отличен за наставник номер едно през настоящата година. Футболният "Ботев" пък беше избран за отбор на годината. Кметът на Враца, Калин Каменов, зарадва спортистите с добри новини. Започва ремонтът на халето за волейбол, което скоро ще се превърне в модерна спортна зала. Освен това ще продължи ремонтът на стадион "Христо Ботев" ,както и ще започне рехабилитация на залата на "борците" -"Вестител".

Още от категорията
Антъни Иванов

Антъни Иванов подобри още два национални рекорда

Антъни Иванов подобри още два национални рекорда по време на световното първенство по плуване в малък басейн в Ханчжоу, Китай.  Най-добрият български плувец в момента счупи постиженията на 50 метра бътерфлай и на 200 метра свободен стил за мъже в четвъртия ден на шампионата на планетата. На 50 бътерфлай Иванов финишира 30-и в сериите с време 23.42..

публикувано на 14.12.18 в 09:19