Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Защо има опашки пред офисите на "Булсатком"?

Огромни опашки с недоволни потребители на "Булсатком" се извиват пред офисите на доставчика. Проблемът е, че от няколко дни нямат достъп до услугата, нямат контакт със служителите на фирмата, а от гласово съобщение разбират, че трябва да подменят декодерите си. Оказва се обаче, че декодери няма.

Репортаж на Румяна Василева в предаването "Хоризонт за вас" можете да чуете от звуковия файл.

По публикацията работи: Наталия Кръстева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
проф. Златимир Коларов

Жената през погледа на мъжа в роман на професор Златимир Коларов

Един увлекателен роман представям на вашето внимание от проф. д.м.н. Златимир Коларов "По тънката повърхност на леда", лекар-писател, романист, разказвач, сценарист. Автор на близо 600 научни труда, статии и книги - наши и международни. Силно разтърсващи истории за жената през погледа и душата на мъжа. Нестандартни герои и съдби, които оживяват пред..

публикувано на 03.08.24 в 16:25

Книгата "Българските християнски селища в Западна /Беломорска/ Тракия е настолно четиво за всеки родолюбив българин

Тази неделя представям паметната книга на Димитър Шалапатов, лека му пръст, "Българските християнски селища в Западна/ Беломорска/ Тракия", с любезното съдействие на д-р на литературата Елена Алекова. Малко пояснение: Димитър Шалапатов тръгва от една забележителна книга на проф. Любомир Милетич "Разорението на тракийските българи 1913 г." и..

публикувано на 03.08.24 в 16:17
Стефано Рагацо пред Безименната кула

Екстремните спортове 28 юли - 3 август 2024

Италианецът Стефано Рагацо (Stefano Ragazzo) напомни по безкомпромисен начин, че в свят на засилваща се комерсиализация има как човек да прави стойностни постижения, без да робува на спонсори и техните очаквания, воден единствено от собствените си убеждения и желания. Алпинистът, който е в Христова възраст (33 год. - бел.ред.), прекара 9 дни сам на..

публикувано на 03.08.24 в 10:41

28.07.24 Законите на Мърфи

Изречението на Валентин Димитров от Варна стана победител за месец юли:  Изключенията потвърждават само тези правила, които са им удобни.  Чуйте новите предложения в звуковия файл. 

публикувано на 29.07.24 в 10:15
Михаил Кръстев

Екстремните спортове 21 - 27 юли 2024

Спасителна операция е в ход по Западната стена на К2 . Издирват се двамата известни японски алпинисти Kazuya Hiraide и Kenro Nakajima. ExplorersWeb съобщава, че те са тръгнали от базовия лагер преди 3 дни в опит да изкачат в алпийски стил и по нов маршрут страховитата Западна стена, премината за първи път през 2007 г. от руснаци и характерна с..

публикувано на 27.07.24 в 17:16
Алекс Тоткова

Екстремните спортове 15 - 21 юли 2024

Алекс Тоткова зае 6 място на Световната купа по трудност в Бриансон , Франция. С това 19-годишната катерачка стана 10-а във временното класиране, остават още два кръга наесен. В Бриансон победи Мей Котаке от Япония - страната, която все повече се налага като водеща сила в спортното катерене. Второто и третото място бяха заети от италианката Лаура..

публикувано на 21.07.24 в 13:07

21.07.24 Законите на Мърфи

Рубриката от 21.07.24 година.

публикувано на 21.07.24 в 08:15