Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Моят път” – дебютен сингъл на група „Флирт”

Георги Милев
Снимка: личен архив
Музикантите от „Флирт” започват съвместния си музикален път през 2013 г. „Ние сме млада група със стари кучета” – шегува се Георги Милев (ударни). Чувството му за хумор е оправдано, тъй като членовете на бандата са познати на родните меломани от други известни формации. Барабанистът години наред е свирил в една от най-успешните български рок групи през последните 20 години – Б.Т.Р. Иван Любомиров (китара, вокал) и Николай Дарадидов (бас китара) са работили заедно в „Биг Мама Скендъл”. Илиян Илиев (китара) също има солидна музикална биография с групите „Ахат” и „Аналгин”.
Първият официален сингъл на „Флирт” носи името „Моят път”. Автор на музиката и текста е китаристът на групата Иван Любомиров. „Нашата цел е да правим хубави песни без да се влияем от критиките” – категорични са музикантите. Към „Моят път” вече има видеоклип режисиран от Калоян Начев. В него могат да се видят кадри от работата на състава върху песента, записана в две различни студиа. В момента момчетата подготвят ново парче, което обещават да бъде с пънк звучене


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Вместо отговор"

Всички знаем "Снегът на спомена" – една от емблематичните песни на Георги Минчев  по музика на Петър Ступел и текст на Александър Михайлов. Двама негови приятели – Михаил Белчев и Кирил Калев – са я вплели в своята песен "Вместо отговор" като..

публикувано на 21.05.24 в 10:10

"Космическо привличане"

Ангел Дюлгеров – китарист, автор на музика, аранжор и музикален продуцент – през последните години се изгради като една от най-значимите фигури в проектите на повечето от най-успешните български музиканти. Той е част от екипите на Лили Иванова,..

публикувано на 20.05.24 в 10:15

"Силвия" – популярни лица изпълняват емблематична песен от репертоара на Братя Аргирови

"Силвия" е нова версия на златен хит на един от най-известните дуети още от 80-те години на ХХ век – Братя Аргирови. Песента е кавър на "Предчувствие за стих" от албума "Момиче за двама" на Братя Аргирови, издаден през 1983 г. С новия прочит на..

публикувано на 18.05.24 в 09:45