Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки Дядо Коледа профучаха през столицата на мотор

Снимка: БГНЕС

Мотоциклетисти, облечени в червения костюм на Дядо Коледа, създадоха празнично настроение по време на шестото поред „Коледно каране“ по столичните булеварди.

Мотошествието на членовете на SOFIA RIDERS започна от Националния исторически музей при строго спазване на епидемичните мерки и носене на задължителните каски.

Сред многото мъже с коледни одежди бяха забелязани и няколко Снежанки и джуджета.

За съжаление, заради епидемията от коронавирус мотористите не успяха да посетят домовете за деца в неравностойно положение, в които всяка година поднасят подаръци на малчуганите.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 23 септември 2024 г.

В „България днес“ се връщаме назад в историята, за да разберем как се стига до обявяването на независимостта на България и какво коства това на страната ни, слушаме манифеста за провъзгласяването й и научаваме за изработката му от художник-декоратора..

публикувано на 23.09.24 в 07:00

Слънчев понеделник, подходящ за преходи в планината

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Сутринта на отделни места в котловините ще се образува ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са от 4°-5° , на места из високите полета на Западна България до 15°-17° по Черноморието, в София –..

публикувано на 22.09.24 в 19:05

Адвокати от цялата страна обявиха протестна готовност заради президентско вето

Готовност за ефективни протестни действия обявиха председателите на адвокатските колегии в страната заради наложено от президента Румен Радев вето на промени в Закона за адвокатурата. Приетите наскоро промени са за нови правила за определяне на особени..

публикувано на 22.09.24 в 17:21